Wijn en Whisky
Image default
Management

Best offline business ideas

 

Beste offline bedrijfsideeën

 

Koffie-export

Koffie is de op één na grootste grondstoffenmarkt ter wereld, na olie. De invoer van koffie in de Verenigde Staten is in de laatste vijf jaar met meer dan 90 procent gestegen. Als koffie-exporteur moet u koffie importeren uit producerende landen als Brazilië en India en deze exporteren naar landen als de VS en het VK.

 

Je moet in contact komen met distributeurs in de importerende landen. U kunt ook leveren aan grote koffieketens en restaurants. De vraag naar Braziliaanse koffie is het grootst.

 

De koffiehandel is een volatiele business. Europa is de grootste koffiemarkt. Als u hier met succes wilt exporteren, moet u de internationale toeleveringsketen van koffie begrijpen.

 

 Junk Trading Business

Als u op zoek bent naar een veelbelovende handel bedrijf dat ook zorg voor het milieu, dan is een schroot handel bedrijf zou kunnen passen uw wetsvoorstel. Hoewel het misschien niet glamoureus is, kan het uiterst winstgevend zijn. U kunt gebruikte artikelen kopen en verkopen.

 

U hebt de volgende uitrusting nodig: weegschalen (hangend en platformtype), acetyleenbrander, gastank, katrol en gereedschap om materialen te hanteren. U hebt een bestelwagen nodig om de materialen te vervoeren. U zult ook een magazijn nodig hebben.

 

Je moet actief op zoek naar verkopers van oude spullen, en ook een oogje houden op garage sales. U kunt uw dienst ook online plaatsen.

 

Frisdrankbureau

Alle frisdrankbedrijven stellen distributeurs aan. U kunt een frisdrankagentschap beginnen, en aan detailhandelaars leveren. Dit is een cash business, en u zult een hoge omzet hebben op festivals. Dus, dit is een van de meest winstgevende business ideeën.

 

U kunt naar de websites van de grote merken gaan en hun vereisten controleren. U kunt beginnen met een laag kapitaal van minder dan Rs 5 lakhs. U moet een magazijn hebben om de voorraad frisdranken te bewaren. Verder heeft u bestelwagens en verkopers nodig.

 

Tapijt export bedrijf

De handel in tapijten gaat terug tot het Mughal tijdperk, en is een van de populaire kleine zakelijke ideeën in de ambachtelijke sector. . India is de grootste producent van handgemaakte tapijten in de wereld, goed voor 35 procent van de wereldmarkt. Voordat u met deze onderneming begint, moet u meer te weten komen over de tapijtindustrie en de productie en kwaliteit van tapijten.

 

De productiecentra van tapijten in het land zijn Agra, Jaipur en Banaras. U moet contacten hebben met fabrikanten en ook een exportvergunning hebben. Vraag het Import Export Code (IEC)-certificaat aan en wees lid van de Carpet Export Promotion Council (CEPC). De CEPC fungeert als tussenpersoon tussen kopers en bedrijven. Neem contact op met een expediteur voor de logistiek.

 

 FMCG-producten handel

FMCGs zijn die producten die een korte houdbaarheid hebben en snel uitverkocht zijn. Het kan gaan om koekjes, chocolade, zeep, wasmiddel, enz.  De sector staat op de 4e plaats van de bijdragers aan de Indiase economie. U kunt een distributeur van populaire FMCG-merken zijn en hun goederen opslaan. U moet producten in bulk leveren aan detailhandelszaken of Kirana-winkels. Dit kan een opwindende en winstgevende onderneming zijn.

 

Beslis eerst over het soort product dat u op voorraad wilt hebben. Probeer voor die producten die essentieel zijn voor ons dagelijks leven. Zorg ervoor dat uw bedrijfsplan de doelklant, managementstrategieën en logistiek omvat.

 

Verschillende mogelijkheden vereisen verschillende investeringen in tijd, geld en moeite. Overweeg een kleine onderneming die gemakkelijk te starten is en in korte tijd winstgevend is. We hopen dat dit artikel u zal helpen bij het kiezen van een handelsbedrijf in India van uw keuze.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/magazine/nummerplaat-aanvragen/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/