Wijn en Whisky
Image default
Sport

Bokshandschoenen voor de beginner

Bent u net begonnen met een vechtsport en bent u op zoek naar de juiste bokshandschoenen? Rumble Store Holland is een webwinkel waar u een breed assortiment aan onder andere bokshandschoenen zult vinden. Als beginner weet u waarschijnlijk nog niet waar u precies op moet letten bij het uitzoeken van uw uitrusting. Dat is niet erg want bij Rumble Store Holland hebben ze speciaal voor de beginners een selectie gemaakt van de beste handschoenen. Voor jong en oud zijn er verschillende maten en kleuren beschikbaar, het is namelijk essentieel dat de handschoenen goed passen. Zo voorkomt u dat u zich blesseert tijdens de training. Een voorbeeld uit het assortiment is de Rumble Ready Pu serie. Dit is de ideale set voor als u in uw vrije tijd aan vechtsport doet, dus niet op professioneel niveau.

Waarom verschil tussen beginner en professional?

Stelt u zich voor dat u een mobiele telefoon heeft, maar deze zelden gebruikt. Is het dan niet zonde om de duurste en meest geavanceerde mobiele telefoon te hebben als u al de mogelijke opties van de telefoon niet gebruikt? Precies! Hetzelfde geldt voor het verschil tussen uitrusting voor beginners of professionals in de vechtsport. Als u niet uren achter elkaar uw stootkussens of bokshandschoenen gebruikt dan heeft het geen zin om de duurdere uitrusting voor professionals te kopen. Bij Rumble Store Holland koopt u voor zowel beginners als professionals de beste materialen binnen de klasse. Alleen de beste merken zoals Adidas, Booster en Rumble zitten in het assortiment.

Stootkussens en meer

Naast bokshandschoenen vindt u bij Rumble ook stootkussens in het assortiment. Er zijn verschillende maten voor verschillende soorten trainingen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de grote stootkussens die tot borsthoogte komen. Deze grotere stootkussens zijn ideaal voor trainingen waarbij er specifiek gefocust wordt op het stoten en trappen op bepaalde lichaamsdelen. De trainer die het kussen vasthoudt is zo optimaal beschermd. Er bestaan ook kleinere versies van het stootkussen, namelijk de handpads. Dit zijn kleine en lichte stootkussens die gebruikt worden bij onder andere behendigheidstrainingen. De trainer kan dan in snelheid en reactie een echte tegenstander naspelen.