Wijn en Whisky
Image default
Woningen

De beste houten vloer voor op een vloerverwarming

Bent u helemaal weg van houten vloeren, maar wilt u dit combineren met een vloerverwarming? Geen probleem! Dankzij nieuwe technieken en veranderingen in soorten vloerverwarming kan een houten vloer uitstekend toegepast worden op een vloerverwarming. Er zijn diverse aanbieders waar u een mooie houten vloer kunt aanschaffen. Biggelaar Parket is een van deze aanbieders. Deze specialist is al ruim 60 jaar werkzaam in deze branche en heeft een veelzijdig aanbod aan diverse vloeren. Ze beschikken over een eigen werkplaats en spuiterij waar ze voor u een vloer op maat kunnen maken. Geef zelf aan welke kleur, stijl en materiaal u wilt gebruiken en deze professionals creëren een vloer die volledig aansluit bij uw interieur en voldoet aan de nieuwste trends.

Profiteer van de beste kwaliteit vloeren

De houten vloeren van Biggelaar Parket bevatten twee- of drielaags systemen met steunlagen van berken multiplex of vuren. Dit zorgt voor stabiliteit en levert een vloer op van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben de producten een zeer lage rc-waarde. Deze waarde geeft aan hoe goed de warmte van de vloerverwarming door de vloer trekt en de ruimte kan verwarmen. De houten vloer van deze specialist is gemaakt van eiken, omdat dit de beste optie is om op een vloerverarming te leggen. Dit komt doordat eiken kleurvast blijft, ook al ligt er een vloerverwarming onder. De vloer behoudt dus zijn kleur en blijft voor langere tijd mooi.

Kies uit het ruime aanbod

Wanneer u een houten vloer voor op uw vloerverwarming koopt bij dit bedrijf heeft u de keuze uit diverse toonaangevende merken. Bauwerk Parkett is hier een goed voorbeeld van. Deze Zwitserse producent biedt series houten vloeren aan die speciaal gemaakt zijn om op een vloerverwarming te plaatsen. Naast het uitgebreide aanbod profiteert u van meerdere services. Zo is het bij Biggelaar Parket mogelijk om uw vloer te laten roken, logen, beitsen of oliën. Op deze manier krijgt u een vloer op maat die helemaal aansluit bij uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Biggelaar Parket.

https://www.biggelaar-parket.nl

Gerelateerde artikelen

De makelaar in Rotterdam die u het beste van dienst kan zijn

Meubels op maat laten maken in Breda: ontvang de perfecte eetkamertafel

Een betaalbare pvc-vloer laten leggen door deze specialist