Wijn en Whisky
Image default
Woningen

Een inbouw gashaard of andere kachel van aansprekende kwaliteit

Bent u net verhuisd en wilt u uw huis opfleuren met een haard van aansprekende kwaliteit? Dan kunt u het best eens een kijkje nemen bij Ambianza. Dit is namelijk dé specialist in kachels en haarden. Of u nu een inbouw gashaard of een MCZ pelletkachel wenst: in beide gevallen bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Natuurlijk kunt u hier ook een kijkje nemen wanneer u al langer in uw woning woont en u graag wilt verbouwen. In de showroom in Meerkerk kunt u inspiratie opdoen, maar het is ook mogelijk om online te bekijken wat ze te bieden hebben. Op hun website ontdekt u het complete assortiment en komt u er al snel achter of er wat tussen zit dat bij u en uw interieurstijl past. Is wellicht een inbouw gashaard wat voor u? Of is een MCZ pelletkachel voor u de juiste keuze? Lees dan vooral verder.

Kiest u voor een inbouw gashaard of MCZ pelletkachel?

Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een inbouw gashaard heeft u bij Ambianza volop keuze. Ze hebben gashaarden van uiteenlopende merken, waaronder de topmerken DRU, Element4 en Faber. De gashaarden waaruit u kunt kiezen, zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, kleuren en prijsklassen. Gaat u liever voor een MCZ pelletkachel? Ook dat is mogelijk. Deze kachels staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en prachtige vormgeving. De kachels zijn strak en minimalistisch en passen daardoor in uiteenlopende interieurs. Ook dit type kachel vindt u in verschillende variaties en kleuren bij Ambianza.

Een haard of kachel voor uw restaurant of bedrijfspand

Ambianza staat niet alleen klaar voor particuliere klanten, maar helpt ook graag zakelijke klanten. Wilt u graag een haard of kachel aanschaffen voor uw restaurant of bedrijfspand? Ook dan kunt u hier terecht. Breng een bezoek aan de showroom in Meerkerk en laat u deskundig adviseren door een van de medewerkers.