Wijn en Whisky
Image default
Winkelen

Een MOD kopen bij dé specialist

Wilt u een MOD kopen, maar weet u niet precies welke u moet kiezen? Een MOD kopen is dan ook niet eenvoudig, zeker niet wanneer u er nog geen ervaring mee heeft. Bij Smokeless Nederland is er voor u een breed assortiment te koop. Een MOD is een module voor een e-sigaret en heeft meestal een vierkante vorm. U kunt een MOD helemaal instellen naar uw eigen dampbehoefte. Dit maakt het e-roken of dampen met een MOD een geheel eigen en persoonlijke ervaring. Wilt u een MOD of e-sigaret kopen, maar u wilt goed advies? Dan heeft Smokeless Nederland voor u de beste oplossing.

Het elektronisch roken in Nederland

Bent u overtuigd van een MOD of e-sigaret en wilt u er een kopen? Dan bent u aan het goede adres bij Smokeless Nederland. In Nederland is het roken met een MOD of elektronische sigaret gebonden aan de tabaks- en rookwarenwet. Hierin staan de regels voor het gebruik van de MOD of elektronische sigaret. Bij Smokeless Nederland zijn ze zich hier goed van bewust. Ze hebben bovendien een overzichtelijke website waar u gemakkelijk vindt wat u zoekt. U kunt hier online bestellen en uw bestelling wordt snel aan u geleverd. De meeste artikelen zijn ook direct uit voorraad leverbaar. Smokeless Nederland werkt samen met PostNL voor pakjes die in de brievenbus passen en met DHL voor de grotere zendingen.

De garantie bij deze winkel

Gaat u een MOD of een e-sigaret kopen bij Smokeless Nederland? Dan maakt u een goede keuze. Het bedrijf biedt namelijk een uitstekende garantieservice. Als het apparaat niet werkt, meldt u dit binnen maar liefst 90 dagen. Voorzien van een uitgebreide brief waarin duidelijk wordt vermeld waar de klacht over gaat. Logischerwijs heeft Smokeless Nederland ook uw aankoopbewijs nodig. Uw klacht zal zorgvuldig in behandeling worden genomen en netjes worden opgelost. Bij dit bedrijf staat service dan ook hoog in het vaandel. Elke klant tevreden met de aanschaf van een MOD of e-sigaret, dat is het streven.