Wijn en Whisky
Image default
Winkelen

Een passend kledingrek voor verschillende doeleinden

Een goed, stevig kledingrek is een belangrijk onderdeel voor het presenteren, transporteren of opslaan van al uw kleding. Kledingrekken zijn in verschillende maten, soorten en kwaliteit beschikbaar, hierdoor is ervoor iedere toepassing een geschikt exemplaar te vinden. Hoe ziet uw perfecte kledingrek er uit? Heeft u graag een opvouwbaar exemplaar zodat deze makkelijk te vervoeren en mee te nemen is? Of heeft u meer baat bij een dubbel kledingrek? Met een dubbel rek vergroot uw namelijk de capaciteit aan ophangmogelijkheden terwijl u gebruik maakt van hetzelfde vloeroppervlak. Zo maakt u voordelig gebruik van de hoogte in plaats van de breedte.

Welk kledingrek past bij u?

Overweegt u een kledingrek aan te schaffen? Dan is het belangrijk om met een aantal aspecten rekening te houden. Zo is het in eerste instantie belangrijk om te kijken naar de gewenste capaciteit en de hoeveelheid ruimte die u hiervoor beschikbaar heeft. Bent u beperkt in uw ruimte dan zijn smalle rekken een goede uitkomst. Speelt ruimte daarentegen geen rol? Dan kan ervoor brede rekken worden gekozen met een grote capaciteit aan ophangmogelijkheden. Ook dubbele rekken zijn in dit geval mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een dubbel model in de breedte of twee lagen in de hoogte waardoor u veel ruimte bespaard op het vloeroppervlak.

Kies voor meer mobiliteit

Vindt u het daarnaast prettig als het rek gemakkelijk te verplaatsen is? Er zijn ook kledingrekken met wieltjes beschikbaar waardoor deze eenvoudig verreden kunnen worden. Voor minimale verplaatsingen op een effen ondergrond kunt u kiezen voor kleine wieltjes, voor intensief gebruik zijn de grote wielen zeer geschikt. Deze kunnen tevens op oneffen ondergronden worden gebruikt

Ontdek de kwalitatieve kledingrekken

Kiest u voor een kledingrek van Bleijenberg Winkelmaterialen dan bent u van kwaliteit verzekerd. Alle rekken zijn namelijk voorzien van dikwandige metalen buizen waarbij de koppelingen gelast zijn. Dit betekent dat de rekken extra sterk en robuust zijn en gemakkelijk kunnen worden volgehangen met kleding. Daarnaast zijn alle kledingrekken zeer eenvoudig te installeren en duurzaam, en is er dankzij alle verschillende modellen en maten voor iedere toepassing een geschikt model te vinden.

https://www.bleijenberg-shop.nl/