Wijn en Whisky
Image default
Recreation / Food

Een verkoopwagen om heel trots op te zijn

Nadat ik afgelopen jaar mijn werk was kwijtgeraakt, besloot ik om met een verkoopwagen van InnovaN te beginnen aan een nieuwe start. Ik besloot na een tijdje te hebben gesolliciteerd dat het misschien beter was om iets voor mijzelf te beginnen. Stiekem had ik altijd al dat ik graag op eetfestivals wilde staan met een eigen kraampje. Waarom kon dit geen werkelijkheid worden? Ik bedacht mij eigenlijk geen redenen waarom ik dit niet kon gaan doen. Wat ik natuurlijk wel nodig had, was een verkoopwagen. Ik besloot om te gaan kijken op het internet naar verschillende mogelijkheden om een verkoopwagen aan te schaffen. Al vrij snel kwam ik terecht bij Innovan Trailers. Zij bieden verschillende soorten verkoopwagens aan tegen erg scherpe prijzen. Ik besloot om mij hier maar eens op te richten en nam contact op met Innovan Trailers.

De eerste stap met de verkoopwagen

Mijn eerste stap richting een mooie verkoopwagen was gezet. Het contact met Innovan Trailers verliep meteen op een erg fijne manier en daardoor wist ik meteen dat ik dit bedrijf mijn toekomstige verkoopwagen wel toevertrouwde. Ik heb een afspraak gemaakt met Innovan Trailers en wij zijn toen om de tafel gaan zitten om al mijn wensen en behoeften te noteren. Al vrij snel kreeg ik een offerte met alle mogelijkheden en de prijzen toegestuurd. Dit zag er erg goed uit en de prijzen vielen ook erg mee. Ik had bij een aantal andere bedrijven ook offertes aangevraagd en in vergelijking viel de offerte van Innovan Trailers echt enorm mee. Toen ik besloten had om hier mijn verkoopwagen bij te laten realiseren, zijn wij nogmaals om de tafel gaan zitten.

Enorm veel vertrouwen

Tijdens het tweede gesprek kreeg ik meteen erg veel duidelijkheid over de realisatie van mijn verkoopwagen. Er was een schets gemaakt en deze voldeed aan al mijn wensen. Ik kreeg enorm veel vertrouwen in de realisatie van mijn verkoopwagen en besloot rustig en gespannen te wachten totdat ik het resultaat te zien zou krijgen.

Erg dankbaar voor de realisatie

Het resultaat was echt ontzettend mooi geworden! Ik ben Innovan Trailers erg dankbaar voor het realiseren van mijn verkoopwagen en raad dit bedrijf zeker bij anderen aan! Kortom: Innovan Trailers is echt een aanrader!

Gerelateerde artikelen

Uw eigen professionele wijnkast

Kookworkshop Amsterdam

Printen met een inkjet printer