Wijn en Whisky
Image default
Aanbiedingen

Met deze pizza recepten maak je heerlijke verse pizza’s

Er gaat niets boven een verse huisgemaakte pizza. Wanneer je dit echter helemaal zelf moet maken, kan dit veel tijd en moeite kosten. Daarom kun je nu in de supermarkt heerlijk vers pizzadeeg kopen waarmee je de lekkerste huisgemaakte pizza recepten maakt. Dit deeg van Tante Fanny is erg makkelijk om te gebruiken, waardoor je binnen enkele minuten een verse pizza in de oven kunt doen. Voor creatieve pizza recepten kun je ook een kijkje nemen op de website van dit merk.

Hoe maak je zelf een pizza?

Met dit kant-en-klare pizzadeeg wordt het maken van een pizza een stuk makkelijker. Dit deeg zit namelijk opgerold in de verpakking. Je kunt dit meteen uitrollen op een bakplaat en beginnen met het beleggen. Wil je een lekkere tomatensaus op je pizza? Kies dan voor het pizzadeeg waar al een potje saus bij zit. Daarna kun je de pizza beleggen met jouw favoriete ingrediënten. Je kunt het zo creatief maken als je zelf wilt. Dit is ook leuk om samen te doen met kinderen!

Ook voor vegetariërs

Ben je vegetariër of krijg je binnenkort een vegetariër te eten? Dan kun je prima gebruikmaken van het pizzadeeg van Tante Fanny. Hier zitten namelijk geen dierlijke producten in. Je moet er dan alleen voor zorgen dat je zelf kiest voor vegetarische toppings. Wanneer je inspiratie op wilt doen, kun je ook op de website van dit merk kijken voor vegetarische pizza recepten. Zo maak je dus voor iedereen een lekkere pizza.

Hapjes met bladerdeeg

Naast pizzadeeg vind je bij dit merk ook veel lekkere bladerdeeg recepten. Met dit kant-en-klare deeg van Tante Fanny maak je de lekkerste bladerdeeg recepten in jouw eigen keuken. Er bestaat bladerdeeg recepten met zoete en hartige vullingen. Je kunt hier dus echt alle kanten mee op. Verras jouw familie of vrienden met lekkere zelfgemaakte hapjes.