Wijn en Whisky
Image default
Entertainment

ons ervaring met voorbereiden

Wij gebruiken dit blogartikel als een gids en doen grondig onderzoek om zoveel mogelijk over nucleaire oorlogen te weten te komen.Ze beginnen met het maken van een doorgang naar hun kelder waar ze, als de momenten dat alles fout gaat, naar toe gaan om veiliger te zijn. Daarna maken ze een kelder voedselvoorraad wanneer het voedsel schaars wordt en het kan gedurende lange tijd bewaard blijven.

Ze maken ook een BOB (Bug-Out-Bag) waarin al hun essentiële benodigdheden zoals gereedschap, voedsel en water worden gestopt. Met deze hebben ze een back-up plan als hun huis onbereikbaar wordt. De broers leren ook hoe ze een nucleaire bunker kunnen maken met materialen die ze vinden alsmede hoe ze zich goed moeten beschermen tegen radioactieve gevaren.

Uiteindelijk, na veel voorbereiding hebben fout gemaakt en veel te leren, voelen de broers zich gereed om wat dan ook te overleven. Zelfs als een nucleaire oorlog uitbreekt.

Na het leren van de basisprincipes van het preppen begonnen de broers operaties op te zetten om zelfvoorzienend te zijn in het geval van een nucleaire oorlog. Ze zette hun eige energiebronnen op door zonnepanelen te installeren op het dak. Ze begonnen ook met het bouwen van een aantal moestuinen om hun eigen voedsel te verbouwen.

Om hun veiligheid te verbeteren, bouwden ze een muur om hun eigendom en leerden ze technieken voor het verzamelen van water. Ze overwegen ook om een voorraadkast te bouwen en verschillende stukken gereedschap te verkrijgen die nuttig kunnen zijn in een crisis.

De broers volgen seminaries over radioactieve bescherming en leren wat te doen bij een nucleaire explosie. Ze bekijken ook documentaires over oorlogen en haken dat in met hun kennis over nucleaire oorlogen.

Tot slot hebben de broers de mogelijkheid om regelmatig oproepen naar goede doelen en verschillende soorten rampberedding te voldoen om meer mensen te helpen in het geval van een nucleaire oorlog. Zo kunnen ze hun vaardigheden gebruiken om een ​​positieve verandering in het leven van veel mensen te brengen.