Wijn en Whisky
Image default
Bloemen

Uw nieuwe bloemen bestellen bij een groothandel met jarenlange ervaring

Bij het kopen van bloemen en planten wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de beste kwaliteit. U wilt uw klanten tenslotte producten verkopen die er mooi uitzien en niet binnen een paar dagen verwelken. U kunt dan het beste een specialist inschakelen om uw assortiment te voorzien van mooie producten. Scandiflora is een groothandel die gespecialiseerd is in bloemen, planten en decoratiemateriaal. Dit bedrijf bestaat sinds 2014, maar ze hebben meer dan 25 jaar ervaring in de Scandinavische bloemen- en plantenmarkt. Hierdoor bent u verzekerd van een specialist die zorgt dat u de mooiste producten in huis haalt voor uw klanten.

Een ruim aanbod verse producten en een snelle levering

Bij deze groothandel vindt u alleen bloemen en planten van de hoogste kwaliteit. Zij kopen hun producten niet bij de eerste de beste kweker, maar kiezen zorgvuldig de beste kwekers uit voor hun bloemen en planten. Als inkoopservice voor bloemisten en groothandels in bloemen, planten en decoratie hebben ze een breed aanbod. Denkt u aan snijbloemen, pot-, kamer- en tuinplanten, decoratiegroen en diverse buitenlandse exoten voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u uw bestelling heeft voltooid, wordt deze, afhankelijk van de afstand, vaak binnen twee dagen al bij u in Scandinavië geleverd. Dit is mogelijk omdat deze groothandel hun transport zo efficiënt mogelijk benut en doordat ze samenwerken met betrouwbare transportpartners. Ook spreken ze de taal en zijn ze bekend met de trends.

Laat u verrassen en plaats uw bestelling eenvoudig online

Naast het uitgebreide assortiment bloemen en planten wat deze groothandel aanbiedt, bieden ze ook een uitstekende service aan. Zo gaan ze graag voor u op zoek naar specifieke groenproducten wanneer deze niet in hun assortiment zit. U hoeft hiervoor alleen uw wensen door te geven en hun experts gaan voor u aan de slag. Het bestellen van de diverse planten, bloemen en decoratie doet u eenvoudig en snel op de website van deze specialist. Voordat u het weet geniet u van de mooiste producten.