Wijn en Whisky
Image default
Verbouwen

Uw woning of bedrijfspand opknappen door de garagedeur te vervangen

Veranderingen aan het exterieur van uw woning of bedrijfspand zijn niet alledaags. Veel woningeigenaren vergeten dat ook de buitenzijde van de woning of een bedrijfspand aandacht en onderhoud vraagt. Als u wilt voorkomen dat uw garagedeur binnen korte tijd vervangen moet worden, dan is het belangrijk om goed onderhoud te plegen. Reinig de garagedeur regelmatig, houd het takelsysteem goed gesmeerd en laat met regelmaat de motor controleren door een expert. Dit laatste is voornamelijk belangrijk wanneer u een garagedeur heeft met elektrische aandrijving. Om de motor soepel te laten lopen, is regelmatig onderhoud een must.  

Kies voor kwalitatieve garagedeuren van het bekende merk Novoferm

Soms komt het echter voor dat onderhoud niet mag baten en is de garagedeur toch echt aan vervanging toe. Een van de beste garagedeuren komt van Novoferm. Als u ervoor kiest om een nieuwe garagedeur te plaatsen ter vervanging dan zijn de garagedeuren van Novoferm een bijzonder goede keuze. De garagedeuren zijn betrouwbaar, veilig en gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat. U heeft verschillende opties wanneer u kiest voor een van de garagedeuren van Novoferm. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Dubbele deuren
  • Kanteldeuren
  • Schuifdeuren
  • Openslaande deuren
  • Zijwaartse deuren

Daarnaast heeft u uiteraard ook nog genoeg keuze uit verschillende materialen en andere toepassingen, zoals een elektrisch aangedreven motor.

{{external image}}

Bezoek de showroom of lees de brochures

Bij AB Techniek Garagedeuren worden garagedeuren van Novoferm al binnen één werkdag ingebouwd en afgewerkt bij u op locatie. Deze specialisten bouwen garagedeuren van Novoferm en andere kwaliteitsmerken in bij particulieren én bij bedrijven. Iedereen mag hier dus een offerte voor aanvragen. Wilt u kijken naar de mogelijkheden? Bij de showroom in Zoetermeer staan de experts te wachten om u advies te mogen geven. Mocht Zoetermeer te ver weg zijn voor u, dan staan er op de website van AB Techniek Garagedeuren verschillende brochures waar u veel informatie in zult vinden.