Wijn en Whisky
Image default
Verbouwen

Zijn houten vloeren of pvc-vloeren de juiste keuze voor uw renovatie in Noord-Brabant?

Heeft u nieuwe vloeren nodig, omdat u bijvoorbeeld uw huis gaat renoveren? Dan heeft u waarschijnlijk al gezien dat u de keuze heeft uit allerlei verschillende materialen. Het is goed om op de hoogte te zijn van de eigenschappen van al deze materialen. Het best gaat u voor inspiratie naar een showroom om de vloeren in het echt te ervaren, bijvoorbeeld bij Van der Heijden Vloeren in Nuland.

Een sfeervolle houten vloer

Overweegt u om echte houten vloeren te nemen in uw huis in Noord-Brabant? Een vloer van hout geeft een warme indruk. Als u kiest voor lamelparket, maakt dit de houten vloeren in uw woning in Noord-Brabant minder belastend voor het milieu. De onderste laag van lamelparket bestaat namelijk uit multiplex, waardoor het met weinig materiaalverlies geproduceerd wordt.

Houten vloeren op uw trappen

Ook op uw trappen laat u houten vloeren aanleggen door een vakman in Noord-Brabant. De experts van Van der Heijden Vloeren denken met u mee over hoe dit het best aangepakt wordt. Ze houden er hierbij rekening mee dat een trap slijtvast moet zijn en de traptreden niet te glad worden. Het is ook mogelijk om verlichting aan te brengen in een houten vloer in de trap, bijvoorbeeld onder de treden.

De voordelen van een pvc-vloer

Als u vloerverwarming hebt, zijn pvc-vloeren bij uitstek geschikt voor uw huis in Noord-Brabant. Een ander voordeel van een pvc is dat het tegen een stootje kan. Omdat het materiaal waterbestendig is, laat u het probleemloos plaatsen in de keuken. U neemt de pvc-vloer in een handomdraai met een nat doekje af, mocht deze vuil zijn.

Vraag om advies voor uw vloer

In sommige gevallen kunnen pvc-vloeren niet zomaar in uw woning in Noord-Brabant worden aangelegd. De ondergrond moet namelijk eerst mooi vlak zijn. Kleine oneffenheden kunnen soms worden weggewerkt met een ondervloer. Als er een meer ingrijpende renovatie nodig is, komen de kosten daarvan nog boven op de prijs van de vloer zelf. Voor advies omtrent pvc-vloeren in Noord-Brabant schakelt u het best de experts van Van der Heijden Vloeren uit Nuland in. Benader hen en ontdek wat er mogelijk is voor uw woning!