Wijn en Whisky
Image default
Recreation / Food

Aziatisch wokrestaurant

 

Als u nog eens naar een Aziatisch wokrestaurant wilt gaan ga dan naar Eastern Plaza. Daar kunt u alles vinden qua lekkernijen uit de Oosterse keuken. Van vers gemaakte sushi om van te watertanden en heerlijke soepen die als aperitief dienst doen kunt u krijgen bij ons wokrestaurant. Ook voor kinderen is er een aparte plek. Ze kunnen terecht in Kidsplaza, wat een speelhoek is waar ze koekjes kunnen bakken, spelen en films kijken. Zo zijn we dus ook nog een kinderrestaurant.

Verder kunt u er wokken. Een chef wokt het gerecht naar keuze en doet daarbij een van de vele lekkere woksauzen. U kunt uit wel twaalf verschillende soorten saus kiezen die uw wokgerecht helemaal afmaken. Als u naast live cooking met het wokken of de Teppan Yaki platen nog iets anders wilt is daar nog het uitgebreid buffet dat is handig als u graag de traditionele rijstgerechten wilt uitproberen van Aziatisch wokrestaurant Eastern Plaza.

Uitgebreid buffet

Voor een uitgebreid Aziatisch buffet moet u wezen bij ons wokrestaurant. U kunt een van de vele befaamde Chinese hoofdgerechten kiezen zoals Tsja Sjeu, maar het is ook een mogelijkheid om te kiezen voor Kantonees speenvarken. Een andere optie in ons restaurant is gepaneerde zalm met Japanse knoflooksaus om de smaak te verfijnen. En zo zijn er nog andere hoofdgerechten te vinden in het uitgebreide warme buffet zoals gepaneerde kip met barbeque smaak. Wilt u bij het warme buffet graag witte rijst geserveerd of mihoen, bami of nasi? Het is allemaal mogelijk bij ons Oosterse wokrestaurant.

Kinderrestaurant met speelhoek

Naast een Aziatisch wokrestaurant hebben we nog een plek voor de kinderen waar ze heerlijke Chinese of Japanse hapjes kunnen eten, maar waar ze ook kunnen spelen. Zo kunt u bij Eastern Plaza dus niet alleen terecht voor een uitgebreid buffet of om te wokken, maar ook kunt u terecht bij ons Oosters kinderrestaurant. Wilt u dat uzelf en uw kind een prettige en gezellige avond heeft. Neem ze dan mee naar ons Aziatische kinderrestaurant waar u all you can eat kunt wokken, uitgebreide buffets kunt krijgen en heerlijke Oosterse hapjes kunt nuttigen zoals sushi.