Wijn en Whisky
Image default
Tweewielers

Creëer een goedkope elektrische fiets met een handige fietskit

Als u op een elektrische fiets wilt rijden, is het niet meer nodig om een nieuwe, dure elektrische fiets te kopen. Dankzij de fietskit van EBIKE-EFOS maakt u van uw eigen fiets namelijk op een goedkopere en eenvoudige manier een elektrische fiets. U heeft keuze uit vele onderdelen die u los kunt bestellen, maar het is handiger om online een ombouwset voor uw fiets te kopen. Hiermee haalt u namelijk gelijk alle onderdelen in huis die u nodig heeft om een elektrische fiets te maken van uw eigen fiets.

Uw eigen fietskit kiezen en eenvoudig online bestellen

Via de webshop van EBIKE-EFOS vindt u online een eenvoudig stappenplan via waar u uw eigen ombouwset voor uw fiets samen kunt stellen en daarna kunt kopen. Als eerste is het belangrijk om een keuze te maken waar u de motor in uw elektrische fiets wilt plaatsen. Wilt u een voorwiel-, achterwiel- of middenmotor in uw fiets? Dit is afhankelijk van het type rem dat u op uw fiets heeft. Als u dit niet weet kunt u met een eenvoudige tool kijken welk type remmen op uw fiets zitten. Ten tweede kijkt u naar hoe snel u met uw fiets wilt kunnen rijden. Als u die keuze heeft gemaakt maakt u een keuze voor de plaats van de accu en als laatste kiest u een passende display voor op uw elektrische fiets. Er zijn vele displays beschikbaar, met elk andere aflees- en instelmogelijkheden.

Bestel uw fietskit online

Wilt u de ombouwset voor uw elektrische fiets online kopen in de vorm van een handige fietskit? Dan vindt u gegarandeerd wat u zoekt in de webshop van EBIKE-EFOS. Met vier verschillende producten kunt u tot wel honderd verschillende samenstellingen maken. De fietskit, waarmee u zelf een elektrische fiets kunt maken, bestelt u eenvoudig via de webshop. Heeft u moeite met het zelf in elkaar zetten van de fiets? Ga dan langs bij een van de dealers in Nederland en België, zij helpen u graag bij het ombouwen van uw fiets.

https://www.goedkoop-ombouwset-elektrisch-fietsen.nl/