Wijn en Whisky
Image default
Aanbiedingen

De veelzijdige hovenier uit Zundert voor particulieren en bedrijven

HTM Totaaltuinen, de deskundige hovenier voor elke tuin in Zundert en omgeving, groot of klein. De kernactiviteiten zijn tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies voor zowel particulieren als bedrijven. En dat alles tegen gunstige tarieven en heldere voorwaarden. Ze bieden een complete service en luisteren uitgebreid naar uw wensen voordat ze aan de slag gaan. Ze maken vervolgens een ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen. Dit wordt geheel in eigen beheer gedaan, zonder het inschakelen van een derde partij. Zo blijven de lijnen kort en duidelijk en weet u precies waar u aan toe bent.

De mogelijkheden op gebied van tuinaanleg

Bij HTM Totaaltuinen, de hovenier in Zundert, helpen ze u graag met het zetten van de eerste stap naar uw droomtuin. Van het ontwerp tot de complete aanleg ervan. Daarnaast zijn ze ook in te schakelen voor de aanleg of plaatsing van:

  • Sierbestrating
  • Schutting
  • Water ornamenten
  • Verlichting

En een van de specialiteiten van deze hovenier uit Zundert is de aanleg en het onderhoud van vijvers. De experts helpen u graag bij het ontwerp en de aanleg van een prachtige vijver bij uw huis of bedrijf aan de hand van uw wensen. Ook het onderhoud aan uw vijver kunt u met een gerust hart aan hen overlaten. U kunt een onderhoudscontract afsluiten zodat uw vijver er het hele jaar door netjes bij ligt. Ook de waterplanten worden dan onderhouden en, indien nodig, aangevuld.

Hulp bij onderhoud nodig?

Vrijwel elke tuin heeft onderhoud nodig om mooi te blijven zodat u er optimaal van kunt genieten. U kunt dit eenmalig of op basis van een onderhoudscontract laten verzorgen. Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen ze tevens de snoeibeurten van de tuin verzorgen. Wil u dit ook? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op met HTM Totaaltuinen, de hovenier van de regio Zundert. U kunt dan ook gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen.

https://www.htm-totaaltuinen.nl/