Wijn en Whisky
Image default
Verbouwen

Een bouwtechnische keuring laat u uitvoeren door deze specialist uit regio Rotterdam

Hoe vervelend zou het zijn als u er ná de aan- of verkoop van uw pand achter zou komen dat uw woning over bepaalde gebreken zou beschikken? Bijvoorbeeld over een slechte fundering, een installatie die niet werkt of verouderd metselwerk? U krijgt dan te maken met een hoop extra kosten waar u natuurlijk niet op zit te wachten. Was u hier maar eerder achter gekomen! Gelukkig kunt u hier op tijd bij zijn door een bouwtechnisch onderzoek te laten uitvoeren door een specialist. U ontdekt hiermee welke gebreken er aan het pand zijn, of u die op de korte of op de lange termijn dient aan te pakken en welke kosten daarbij komen kijken. Gaat u een pand aan- of verkopen in de regio Rotterdam en zoekt u een bedrijf dat deze bouwtechnische keuring voor u kan uitvoeren? Dan is Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis het erkende bouwkundig adviesbureau waar u bij terechtkunt.

Ontdek hoe reëel de vraagprijs van uw pand is

Als u een bouwtechnisch onderzoek wilt laten uitvoeren en u zoekt een expert, zijn er altijd een paar punten waar u op moet letten. Zo is het van belang dat u in zee gaat met een betrouwbare specialist met veel ervaring, die onafhankelijk te werk gaat. Dat is waar u bij Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis precies op rekent. Zij stellen een complete, overzichtelijke digitale rapportage voor u op waar u precies op kunt zien wat de staat van het pand is. U ontvangt een bruikbaar rapport voor onderhandelingen, waardoor u een stuk sterker in uw schoenen staat. Is de vraagprijs van het pand waar u interesse in heeft bijvoorbeeld wel reëel? Of kunt u hier nog over onderhandelen? Met de resultaten van de bouwtechnische keuring van uw pand in Rotterdam heeft u alle gegevens die uw standpunt ondersteunen op papier.

Vertrouw deze onafhankelijke specialist

Omdat het aan- en verkoopproces van het een pand al spannend genoeg is, is het begrijpelijk dat u een bouwtechnisch onderzoek wilt laten uitvoeren door een betrouwbare specialist. Een belangrijke reden waarom u daarom met Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis in de arm moet nemen! Al vele klanten uit Rotterdam en omgeving hebben deze specialist ingeschakeld voor een bouwtechnische keuring. U binnenkort ook? Neem contact op met deze specialist en maak eenvoudig een afspraak.