Wijn en Whisky
Image default
Verbouwen

Verschillende opties wanneer u een troffelvloer wilt laten storten

Bij het onderzoeken van de mogelijkheden voor het storten van een troffelvloer, gaan veel mensen ervan uit dat deze vloer er alleen is in een saaie grijze kleur en in een effen uitvoering. Maar gelukkig is er heel veel mogelijk wanneer u een troffelvloer wilt laten installeren. Bij Slipsafe heeft u namelijk de keuze uit verschillende soorten vloeren, die te schilderen zijn in diverse kleuren. Ook heeft u de keuze uit effen vloeren, maar met een vlokkenvloer bereikt u een bijzonder effect. Door de vlokken in het materiaal waarmee deze vloer gegoten wordt, ontstaat er een mooi en natuurlijk spikkelpatroon in de vloer.

Een mooie en veilige vloer

Behalve dat een troffelvloer er mooi uitziet, is deze vloer ook nog eens zeer veilig. Zonder dat deze vloer voorzien hoeft te worden van ribbels, heeft deze vloer toch een antislip effect. Zo heeft u een mooie strakke vloer, terwijl er toch voldoende bescherming is tegen uitglijden en andere valpartijen. Door het representatieve en strakke uiterlijk van een troffelvloer, is dit type vloer ook uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Daardoor wordt dit vloertype ook vaak gebruikt voor showrooms, in theaters, winkelruimtes en andere grote ruimtes waar veel mensen over de vloer komen. Zo beschermt u uw klanten en andere bezoekers extra goed tegen valgevaar.

Vraag de experts om hulp

Slipsafe begrijpt dat u het lastig vindt om de juiste vloer te kiezen en de juiste afmeting te bepalen. Daarom helpen de vriendelijke medewerkers van dit bedrijf u hier graag bij. Door hun deskundigheid weten zij precies waar zij op moeten letten bij het bepalen van de afmetingen en bij het kiezen van de juiste vloer. Ze voorzien u daarom van het juiste advies. Neem daarom vandaag nog contact met hen op. Samen kunt u dan een adviesgesprek inplannen, zodat men uw situatie goed kan bekijken.

https://slipsafe.nl/