Wijn en Whisky
Image default
Huishoudelijk

Een glasreiniger kopen voor meer hygiëne

Wanneer u besluit een glasreiniger te kopen bij het bedrijf Eenzet, dan wordt het schoonmaken van hardnekkig vuil een eenvoudige klus. Eenzet is gevestigd in Scherpenzeel, nabij Utrecht, en bestaat al meer dan 70 jaar. In die 70 jaar hebben zij enorm veel kennis en ervaring opgebouwd in het werken met reinigingsproducten. Hierdoor weten ze precies welke reinigers u nodig heeft om vuil te laten verdwijnen.

Kies voor reinigingsproducten van topkwaliteit

Ontdek het zeer uitgebreide assortiment van Eenzet waar u de glasreiniger kunt kopen. In dit assortiment vindt u een zeer breed scala aan schoonmaakproducten die goed van pas komen bij schoonmaakbeurten van verschillende voertuigen. Kiest u ervoor om een glasreiniger te kopen van Eenzet, dan ontvangt u een product dat volledig door Eenzet is geproduceerd en gekeurd. Op deze manier weten zij kwaliteit te waarborgen, omdat ze precies weten wat er in het productieproces heeft plaatsgevonden. Hierdoor hebben ze reinigingsproducten ontwikkeld die voldoen aan hun eigen eisen.

Topkwaliteit reiniging voor een top glans

Daarnaast voldoen de schoonmaakproducten, waaronder de glasreiniger die u via hun webshop kunt kopen, ook aan de HACCP-normen. Dit zijn normen waaraan reinigingsproducten moeten voldoen zodat mens en milieu niet geschaad worden bij gebruik. Doordat de reinigingsproducten van Eenzet aan hun eigen eisen en aan de HACCP-normen voldoen, zijn ze veilig te gebruiken in de horeca, agrarische sector en de voedingsmiddelenindustrie. Eenzet vindt de natuur belangrijk en streeft er dan ook naar een zo milieuvriendelijk mogelijke productie van de reinigingsmiddelen te realiseren. Daarom zijn de reinigingsmiddelen en verpakkingen zodanig ontworpen dat ze na gebruik compleet biologisch afbreekbaar zijn en de voetafdruk op het milieu verminderd wordt.

Ja, ik wil een glasreiniger kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een glasreiniger van Eenzet? Deze kunt u bestellen via hun webshop. Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact opnemen via de website. Dan helpen zij u zo goed mogelijk verder.

https://eenzet.nl