Wijn en Whisky
Image default
Huishoudelijk

Gebruik duurzaam wegwerpservies van karton dat 100% recyclebaar is

Het vieren van je verjaardag, bruiloft of jubileum is vaak ontzettend leuk. Je kleed de boel leuk aan, hangt versiering op en heel de dag geniet je van jouw gezelschap. Je serveert wat originele hapjes en men drinkt een lekker wijntje of iets fris. Vaak betekent dit alleen wel een berg afwas na afloop. Zit je daar niet op te wachten? Dan is het een goed idee om duurzaam wegwerpservies te gebruiken tijdens jouw feest. Deze vind je tegenwoordig in allerlei leuke kleuren, waardoor het er nog leuk uit ziet ook!

Bordjes die gemaakt zijn van karton dat 100% recyclebaar is

In het ruime assortiment van Daily Style vind je duurzaam wegwerpservices van karton en houten en bamboe bestek in allerlei kleuren. Bovendien zijn deze bordjes gemaakt van karton dat 100% recyclebaar is, waardoor je op een eenvoudige manier een duurzaam feestje geeft! Duurzaam wegwerpservies hoeft helemaal niet saai te zijn. Bij Daily Style vind je namelijk ontzettend veel leuke printjes, kleuren en bedrukkingen waarmee jouw feestje tot leven komt. Kies bijvoorbeeld het goud- en zilverkleurige biologische wegwerpservies voor bijvoorbeeld de verjaardag van iemand die 50 wordt of een bruiloft. Het aller fijnst hieraan is natuurlijk dat je na afloop alles snel opruimt en het gewoon weggooit.

Serveer zelfgemaakte cupcakes aan je gasten

Verras je gasten door zelfgemaakte cupcakes te serveren. Bij Daily Style vind je de perfecte cupcake vormpjes hiervoor. Vier je bijvoorbeeld de geboorte van een kindje? Kies dan blauwe of roze papieren cupcake vormpjes en maak het feest compleet. Of kies bij de verjaardag van iemand die 50 wordt de feestelijke metallic gouden cupcake vormpjes. Versier de cupcake vormpjes helemaal in stijl met bijpassende papieren vlaggetjes. Serveer je cupcakes vervolgens op bijpassende papieren bordjes en geef er wegwerpbestek bij. Bekijk het aanbod eenvoudig online en schaf al jouw feestbenodigdheden hier aan!