Wijn en Whisky
Image default
Winkelen

Een iPhone 11 hoesje kopen om je telefoon te beschermen

Ben jij in het bezit van een iPhone 11? Dan wil je deze natuurlijk goed beschermen zodat deze optimaal blijft werken én er mooi uit blijft zien. Je kunt voor het beschermen van je iPhone 11 dan ook het beste een hoesje gebruiken. Dit is naast een functioneel accessoire, ook nog eens een accessoire waardoor je jouw iPhone er leuk uit laat zien. Zeker als je besluit om een telefoonhoesje te kopen bij GadgetBay. Hier heb je namelijk de keuze uit tientallen hoesjes met uiteenlopende prints. Ga jij voor een neutrale kleur of mag jouw telefoon opvallen en kies je voor een felle kleur?

Kwalitatieve materialen voor een optimale bescherming

Bij het uitkiezen van een hoesje voor je iPhone 11, is niet alleen het design van belang. Nog belangrijker is de beschermingsfunctie die het hoesje vervult. Daarom is het goed om je te verdiepen in de verschillende materialen die beschikbaar zijn, namelijk:

  • Hard kunststof: de voordelen hiervan zijn dat dit materiaal dun en licht is. Het nadeel is dat hard kunststof je telefoon alleen beschermt tegen krassen en vuil.
  • Siliconen: dit rubberachtige kunststof is zeer schokabsorberend, waardoor je telefoon goed beschermd is tegen vallen en stoten. Het nadeel van dit materiaal is dat het vrij stug en dik is.
  • TPU: dit materiaal biedt optimale bescherming en is niet te dik én niet te dun.
  • Leder: dit materiaal geeft je telefoon een elegante uitstraling, maar beschermt je telefoon minder tegen vallen en stoten. Wel is het voordeel dat bij een lederen hoesje, je vaak een opberggedeelte hebt voor eventuele pasjes.

Bestel een hoesje naar keuze via deze webshop

Welke voor- en nadelen wegen voor jou mee bij de keuze voor een iPhone 11 hoesje? Zet het voor jezelf goed op een rijtje en kies daarna een hoesje naar keuze uit in de webshop van GadgetBay. Je kunt hier tevens nog vele andere accessoires voor je iPhone kopen. Lukt het je niet om een beslissing te maken? Dan neem je contact op met de vriendelijke medewerkers van dit bedrijf via de contactgegevens op de website.

https://www.gadgetbay.nl/