Wijn en Whisky
Image default
Muziek

Een originele eindmusical met een sterk verhaal en leuke muziek

Bent u op zoek naar een leuke eindmusical voor uw leerlingen in groep 8? Dan wilt u natuurlijk een zo origineel mogelijke musical, zodat het leuk is om te kijken en om mee te spelen. De eindmusical is voor veel kinderen van de basisschool een belangrijk moment. Ze nemen afscheid van de basisschool en mogen (eindelijk) naar de middelbare school toe. Voor dit speciale moment wilt u ze natuurlijk met een goed gevoel het podium opsturen. Met een eindmusical van Het Verkeerde Beentje gaat dat zeker lukken. Dit bedrijf vertaalt leuke kinderboeken naar originele en moderne musicals. Alles zit hierin verwerkt.

Een leuk verhaal met ondersteunende liedjes

Door de musicals te baseren op bestaande kinderboeken, zorgt dit bedrijf ervoor dat een sterk verhaal de basis is. Daarnaast maken ze gebruik van diverse liedjes om het verhaal te ondersteunen. De muziek varieert van gevoelige liedjes tot stoere rapnummers. Zo is er voor ieder kind wel een leuke en passende rol in de musical. Bij Het Verkeerde Beentje kunnen ze de musical ook aanpassen naar het aantal leerlingen dat bij u in groep 8 zit. Dit betekent dat al uw leerlingen mee kunnen spelen en zorgt u samen voor een mooi afscheid. Ook zijn er een aantal musicals voor grote klassen of juist voor een kleine klas.

Start met het oefenen voor de ultieme eindmusical

Staan uw leerlingen te popelen om te beginnen met repeteren voor de eindmusical? Bestel dan uw favoriet bij deze specialist en start het avontuur. Op hun website kunt u de verschillende eindmusicals bekijken. De medewerkers van Het Verkeerde Beentje sturen een speciaal musicalpakket naar uw school op. Hierin zit onder andere het script, de muziek en het originele kinderboek. Ook geven zij u suggesties voor de kleding, het spel en het decor. Met al deze ingrediënten kunt u er samen met uw leerlingen een onvergetelijk afscheid van maken.

https://www.verkeerdebeentje.nl/