Wijn en Whisky
Image default
Recreation / Food

Ervaring hamburger bestellen

Gister heb ik een hamburger besteld bij het nieuwe burgerme filiaal dat bij ons is geopend in Zoetermeer. Hier ben ik zo enthousiast over dat ik graag mijn ervaring met jullie wil delen. Allereerst gaat een hamburger bestellen bij burgerme zeer snel en gemakkelijk. Op de website vul je je postcode in en je kan gelijk beginnen met het bestellen van je hamburger. Ik koos allereerst een normale hamburger. Hierna heb je keuze uit erg veel heerlijke ingrediënten die je kan toevoegen aan de hamburger. Ik was positief verrast door de ruime keuze van ingrediënten.

Hamburger zelf samenstellen

Doordat je de hamburger geheel zelf kunt samen stellen kan je je eigen favoriete hamburger ontdekken. Je kan de perfecte hamburger creëren met alleen maar ingrediënten die je lekker vindt. Dit vind ik echt super aan het concept van burgerme. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van extra bacon, cheddarkaas, feta of verschillende sauzen. Ook kun je bij het bestellen van je hamburger aangeven of je de burger wilt upgraden. Als je dit doet krijg je een Angus-Cross burger die gemaakt is van Black-Angus en pure Hereford runderrassen. Je proef dat er bij burgerme alleen gebruik wordt gemaakt van 100% kwaliteit rundvlees. Er is dus erg veel keuze uit ingrediënten en burgers wanneer je gaat bestellen, hierdoor kun je de hamburger volledig personaliseren.

Bezorging van de hamburger

Een hamburger bestellen gaat online erg snel en daarnaast wordt de hamburger ook zeer snel bezorgd. Een vriendelijke bezorger stond na mijn bestelling binnen 45 minuten al aan mijn deur. Hij gaf aan dat burgerme gebruik maakt van isolerende tassen bij de bezorging waardoor mijn burger heerlijk warm wordt afgeleverd. Hierdoor kon ik gelijk mijn tanden zetten in de overheerlijke hamburger. Ik proefde echt dat mijn bestelde hamburger verse en hoge kwaliteit ingrediënten bevatte. Het was werkelijk een smaaksensatie en ik ervaarde een volledige hamburger beleving. Het gehele proces van bestelling tot bezorging was van hoge kwaliteit. Ik zal in de toekomst zeker nog eens een hamburger van burgerme bestellen!

 

http://www.burgerme.nl