Wijn en Whisky
Image default
Groothandel

Gespecialiseerde disciplines garanderen steriele PET-fles-verpakkingen

Als u uw PET-fles of media-fles bestelt bij PET Power dan vertrouwt u erop dat alle verpakkingen of flessen zijn geproduceerd in een uitmuntende 1200m²GMP-klasse C productieomgeving. Dit houdt in dat alle flessen volgens een nauwlettend besmettingsniveau gecontroleerd worden. Bovendien worden alle flessen in 3-laagse brickpack verpakt, waardoor ze veilig en steriel bij u op locatie aankomen. Daarnaast is het mogelijk om ervoor te kiezen om uw PET-fles of media-fles te laten doorstralen met gammastralen. Hierdoor bereiken de producten van deze expert een steriliteitsniveau van 10⁶, waarmee gestelde eisen volgens de farmacopoea zorgvuldig worden behaald.

Steriliteit door middel van diverse disciplines

U kunt bij PET Power terecht voor het bestellen van steriele verpakkingen van uw medische of farmaceutische producten. Dit bedrijf werkt zorgvuldig in het behalen van optimale resultaten, wat betreft de steriliteit van deze verpakkingen. Diverse gespecialiseerde disciplines worden ingezet om uw beoogde benodigdheden zo zorgvuldig mogelijk te produceren. In een gespecialiseerde clean room worden producten als uw PET-fles of media-fles doorstraalt en rekent u op uitstekende healthcare verpakkingen die vervaardigd worden binnen professionele lab-diensten. Elke stap draagt bij aan het optimaal reinigen van uw producten voor betrouwbaar gebruik.

Neem contact op met deze expert

Voor meer informatie over de diverse soorten verpakkingen of de maatregelen die genomen worden om optimale steriliteit te garanderen neemt u contact op met PET Power. De medewerkers van dit bedrijf geven u precies uitleg over de volledige procedure om u zonder twijfel te overtuigen van de uitstekende kwaliteit aan producten die u hier aanschaft. Uw PET-fles of media-fles wordt met uiterste zorg voor u gemaakt, zodat u deze voor uw dienstverlening inzet. U hoeft zo nooit bezorgd te zijn over de kwaliteit of de veiligheidsnormen die gehanteerd worden voor het vervaardigen van topproducten in verpakkingen. Ontdek wat zij voor u kunnen betekenen en maak gebruik van de contactmogelijkheden.