Wijn en Whisky
Image default
Groothandel

Zoekt u naar tarwegrassap van hoge kwaliteit?

Door tarwegrassap te drinken geeft u uw gezondheid een echte boost. Dit is het sap van tarwegras, oftewel pas ontkiemde tarweplantjes. Tarwegras bevat allerlei mineralen, vitaminen en enzymen. Dankzij de rins-zoete smaak van tarwegrassap maakt u er een prettige gewoonte van om deze voedingsstoffen in te nemen. Bent u een zakelijke afnemer? Dan kunt u voor tarwegrassap van een goed kwaliteit terecht bij Biosfeer Groede. Dit is een biologische boerderij waar medicinale planten geteeld worden en verwerkt worden tot een eindproduct. Als u liever vers tarwegras wilt bestellen, is dat ook mogelijk bij hen.

Tarwegras van de biologische boerderij

Biosfeer Groede is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, vlak bij Terneuzen. De eigenaren van deze boerderij verbouwen allerlei medicinale planten op een kleine schaal. Deze planten worden op een biologische wijze geteeld, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van gewasbeschermingsmiddelen of bemesting van buitenaf. De producten van dit bedrijf hebben veiligheids- en kwaliteitscertificaten gekregen van onder andere SKAL, GMP+ en FSSC22000. Hun tarwegrassap wordt gemaakt van tarwegras dat in een speciaal ontwikkelde kas groeit. De plantjes worden geoogst voordat ze aan de bovenkant bossig beginnen te worden, omdat ze dan het meeste sap opleveren.

Ontdek wat de expert voor u kan doen

Het vervaardigen van tarwegrassap wordt gedaan met geavanceerde persapparatuur. Het verkregen sap is troebel en groen van kleur. Een gedeelte van het sap wordt vers aan de klanten geleverd, terwijl de rest als ingevroren sap wordt verkocht. Het tarwegrassap wordt met een ‘flash freeze’ technologie zeer snel bevroren. Als zakelijke afnemer kiest u voor ingevroren sap in cups van 22 ml of als ijsklontjes. Alle fases van het productieproces, van de teelt tot het invriezen, zijn ontwikkeld met als doel om de voedingsstoffen uit het tarwegras te bewaren. Als u interesse hebt in dit hoogwaardige product, neemt u het best contact op met het team van Biosfeer Groede. Ontdek wat zij voor u kunnen betekenen!

https://www.biosfeer-groede.com/