Wijn en Whisky
Image default
Auto's en Motoren

Goed nieuws voor beginnende bestuurders van rijscholen in Parkstad

Goed nieuwe voor veel mensen die al maanden zitten te wachten op hun praktijkexamen. Door de nieuwe versoepelingen van de lockdown wordt het weer mogelijk om voor het CBR om rijexamens af te nemen. Dit is natuurlijk erg fijn nieuws. Helaas is er ook slecht. Het wordt helaas niet mogelijk om het theorie-examen af te leggen. Het CBR wacht met het starten van deze examens tot dat er nieuwe versoepelingen worden afgekondigd. Dit zouden versoepelingen moeten zijn die betrekking hebben op de hoeveelheid personen in gebouwen. Voor de mensen die hun theorie-examen wel al gehaald hebben is er wel goed nieuws. Deze behaalde resultaten worden namelijk verlengd. Dit zorgt ervoor dat mensen dus meer tijd hebben om hun praktijkexamen te halen.

Als je nu begint met rijlessen heb je nergens last van

Voor mensen die graag willen beginnen met rijlessen bij bijvoorbeeld rijschool Prakstad is nu het moment om te beginnen. Er zijn op dit moment nog lange wachtlijsten bij het CBR. De verwachting is dat deze over een halfjaar wel weer weggewerkt zijn. Je sluit dan dus achteraan in een veel kortere rij. Je kunt dan dus gewoon in een keer door. Wel zo fijn als je start met rijlessen bij rijschool Parkstad.

EU rijbewijzen worden verlengd

Ook goed nieuws vanuit Europa. De aflopende rijbewijzen worden namelijk verlengd. Dit zorgt ervoor dat het dus mogelijk is voor mensen om te blijven rijden met een aflopend rijbewijs. Het fijne van deze maatregel is dat degene ook niet naar het gemeentehuis of de RDW hoeft voor een keuring. Alles wordt gewoon automatisch omgezet.

https://drivingcoach.nl/rijschool-parkstad/