Wijn en Whisky
Image default
Vervoer en transport

Per kwartaal uw buitenlandse btw terugvragen

U kunt per kwartaal de buitenlandse btw terugvragen die u in een ander EU-land betaald heeft. Veel transportbedrijven betalen tijdens de ritten meerdere facturen in het buitenland. De btw gaat hierbij verloren, omdat het niet vanzelf kan worden teruggevraagd. Een groot deel van de ondernemers laat het erbij zitten, vooral vanuit de gedachte dat het veel werk en gedoe is om de btw uit het buitenland terug te halen. Dit hoeft zeker niet veel gedoe te zijn wanneer u besluit om de taak uit te besteden aan een ervaren bedrijf. Nebu Transport Services kan buitenlandse btw terugvragen per kwartaal. U krijgt de teruggevraagde btw-bedragen gewoon op uw zakelijke rekening gestort.

Hoe werkt het terugvragen van de buitenlandse btw via dit bedrijf?

Laat u de buitenlandse btw terugvragen door deze ervaren organisatie? Dan kunt u rekenen op een zeer volledige, nauwkeurige dienstverlening. Elk kwartaal worden de facturen bij u opgehaald wanneer u dit wenst. Het is ook mogelijk om de originele facturen per mail toe te sturen. Laat u de facturen ophalen? Dan is er uiteraard ook gelegenheid tot het wisselen van informatie en het voeren van eventueel noodzakelijk overleg. De documenten worden vervolgens verwerkt en u ontvangt een specificatie van bedragen die terug mogen worden verwacht. Deze specificatie laat bedragen per land zien, berekend over de betreffende periode. Hierdoor heeft u altijd optimaal inzicht in wat er afgehandeld is en welke bedragen er nog openstaan.

Bezoek de website voor meer informatie

De dienstverlening van Nebu Transport Services staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met regelmaat worden de fiscale autoriteiten van diverse EU-landen bezocht. Hierdoor worden eventuele problemen en obstakels altijd snel opgespoord en opgelost. Dit betekent dat een snelle afhandeling altijd mogelijk is. Doordat het bedrijf werkt op basis van no cure no pay, ontvangt u pas een factuur wanneer de daadwerkelijke beschikking is ontvangen. Neem gerust eens een kijkje op de website van deze partij voor meer informatie.

https://www.nebutransport.nl/NL