Wijn en Whisky
Image default
Eten en drinken

Verse Filet Americain, dat is genieten!

Hou je ook zo van Filet Americain, en kun je er geen genoeg van krijgen? Het is natuurlijk heerlijk op een lekker hard broodje of een verse boterham. Er zijn verschillende soorten Filet Americain, en ook per merk smaakt dit lekkere broodbeleg anders. Zo geniet je ook van de broodnodige afwisseling. Ladessa is dé specialist in broodbeleg, zo heb je de keuze uit diverse soorten Filet Americain. Zo heb je iedere dag lekkere Filet Americain op brood. Ze hebben bij Ladessa namelijk de lekkerste smaken, bijvoorbeeld de Filet Americain Speciaal.

Kies voor de lekkerste Filet Americain smaken

Natuurlijk wordt de Filet Americain van Ladessa altijd gemaakt van de meest verse ingrediënten. Dit broodbeleg wordt altijd gemaakt van 100% Nederlands rundvlees dat altijd zeer vers is. Dit heerlijke broodbeleg is verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse supermarkten. Zo kun je ook kiezen voor Filet Americain naturel, zodat je deze zelf nóg lekkerder kunt maken door eraan toe te voegen wat je maar lekker vindt. Ook als je vegetarisch eet, maar toch Filet Americain wilt proberen, kun je bij Ladessa terecht. Er zijn dus allerlei varianten, zoals:

  • Pesto
  • Speciaal
  • Peper Martino
  • Carpaccio
  • Knoflook

Ga langs bij één van de verkooppunten

Als je ook zo van Filet Americain houdt en eens andere smaken wilt uitproberen, dan is het broodbeleg van Ladessa ideaal voor jou. Heb je gevonden welke smaak je aanstaat? Kijk dan eenvoudig op de website om te zien waar je jouw favoriete smaak kunt kopen. Wil je Filet Americain bestellen voor gebruik op de zaak? Dan kun je kiezen uit het zakelijke assortiment van Ladessa. Bekijk de zakelijke mogelijkheden op de website en organiseer een lekkere lunch voor je collega’s of klanten, of smeer natuurlijk gewoon een lekker broodje voor jezelf. Dit broodje kan met heerlijke Filet besmeerd worden, maar natuurlijk ook met één van de andere lekkere soorten broodbeleg van Ladessa.

https://ladessa.nl/