Wijn en Whisky
Image default
Aanbiedingen

Waarom bedrukte bekers de beste keuze zijn voor promotionele artikelen

Als het gaat om het promoten van jouw bedrijf, zijn er tal van mogelijkheden om jouw naamsbekendheid te vergroten. Echter, er zijn maar weinig opties zo effectief als het gebruik van bekers bedrukken van Loopper als promotioneel artikel. Het maakt niet uit of jouw bedrijf een koffiebar is of een IT-bedrijf, bedrukte bekers zijn een must-have voor elke onderneming. In deze blog gaan we uitzoeken waarom bedrukte bekers de beste keuze zijn als het gaat om promotionele artikelen voor B2B-bedrijven.

Bedrukte bekers zijn een constante herinnering

Of het nu gaat om een koffiebeker, yoghurtbeker of een waterfles, bedrukte bekers zijn er om te blijven. Hierdoor zijn ze de perfecte manier om jouw bedrijf en de daarbij behorende boodschap te promoten. Geef jouw klanten of medewerkers bijvoorbeeld een bedrukte beker met de boodschap “Stay hydrated, stay productive” om hen eraan te herinneren om gehydrateerd te blijven en productief te zijn. Elke keer dat ze de beker gebruiken, zullen ze aan jouw bedrijf denken.

Bedrukte bekers zijn kosteneffectief

Marketing is essentieel voor elk bedrijf, maar de kosten voor marketingcampagnes kunnen oplopen. Als B2B-bedrijf wil je natuurlijk niet te veel geld uitgeven aan promotionele artikelen. Bedrukte bekers zijn echter een van de meest kosteneffectieve manieren om jouw merk te promoten. Bedrukte bekers kunnen op grote schaal worden geproduceerd en tegen een betaalbare prijs worden gekocht, wat betekent dat je voor een relatief lage prijs jouw bedrijf kunt promoten.

Bevorder de duurzaamheid

In het huidige klimaat willen klanten en bedrijven duurzamer zijn. Door gerecyclede, herbruikbare bekers te gebruiken, kun jij jouw steentje bijdragen aan een betere wereld. Bedrukte bekers kunnen worden bedrukt met duurzame boodschappen, zoals “Green is the new black” of “Reduce, Reuse, Recycle”. Door dergelijke bekers te gebruiken, laat je zien dat jouw bedrijf maatschappelijk verantwoordelijkheid neemt en de toekomst van de planeet serieus neemt.

Multifunctioneel

Bedrukte bekers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, wat betekent dat ze enorm veelzijdig zijn. Of het nu gaat om het gebruik voor koffie, thee, ijs of andere drankjes, bedrukte bekers zijn een handig en multifunctioneel product. Er zijn zelfs speciale bekers voor sportieve doeleinden, zoals cardio-bekers om op de loopband te gebruiken. Zo kun je je klanten of medewerkers een beker aanbieden die perfect bij hun levensstijl past.

Bedrukte bekers zijn een geweldige promotiemethode

Bedrukte bekers zijn niet alleen handig, maar ze zijn ook een geweldige marketingmethode. Coca-Cola is hiervan een goed voorbeeld. Het bedrijf brengt regelmatig speciale editie-bekers uit tijdens evenementen en festivals om hun merk te promoten. Maar ook kleinere bedrijven kunnen hun bedrijfsnaam en boodschap gemakkelijk verspreiden met bedrukte bekers. Het enige wat je hoeft te doen is jouw logo of boodschap op de beker te laten drukken en ze vervolgens uit te delen op evenementen of aan klanten en medewerkers. 

Bedrukte bekers zijn een geweldige en kosteneffectieve manier om jouw bedrijf te promoten. Het is een prachtige promotiemethode die multifunctioneel, duurzaam en daardoor vaak gebruikt wordt. Door het constant verspreiden van jouw merknaam, zorg je ervoor dat jouw bedrijf in de gedachten blijft van jouw relevante doelgroep. Bovendien zijn bedrukte bekers voor elk bedrijf geschikt, ongeacht de grootte of de branche. Kortom, bedrukte bekers zijn een slimme en populaire keuze als promotioneel artikel voor elk bedrijf. Ben je op zoek naar een promotiemiddel voor bijvoorbeeld een conventie of een beurs? Neem dan eens een kijkje bij de personaliseerbare sleutelkoorden van Loopper.

 

https://www.loopper.nl/