Wijn en Whisky
Image default
Eten en drinken

Wat leuks plannen? Doe een High Wine!

Wat leuks plannen? Doe een High Wine! 

Wil je binnenkort wat leuks plannen samen met vrienden of familie? Doe dan een High Wine! Een High Wine is de ideale manier om samen met vrienden te genieten of om iets te vieren. Zo kun je met je verjaardag, jubileum of vrijgezellendag een High wine doen. Ook kan je het combineren met een dagje weg. Na een dag vol leuke activiteiten is het heerlijk om bij te komen met een glaasje wijn en een hapje. Met een High Wine proef je niet alleen de lekkerste wijn en spijs combinaties, het is ook een echte beleving. 

Wat is een High Wine

Het begrip High Tea heb je vast al eens gehoord. Je geniet dan van verschillende theesmaken met zoete en hartige hapjes als taartjes, scones en quiche. De High Wine is net iets anders. De thee wordt vervangen door wijn en zoete hapjes door warme hartige hapjes. Bij de hapjes kan je denken aan charcuterie, olijven, brood met smeersels als pesto en aioli, kaas en nootjes. Een High Wine wordt vaak in drie rondes uitgeserveerd. Iedere ronde krijg je een andere wijn met bijpassend hapje. Per High Wine locatie verschilt het wel of je de hapjes en de wijn in rondes krijgt of in een keer

Wanneer doe je een High Wine?

Een High Wine is natuurlijk altijd leuk om te doen. Lekker met de meiden de stad in en afsluiten met lekkere hapjes en wijn. Een High Wine kan je ook doen wanneer je wat te vieren hebt. Je kan denken aan een vrijgezellendag, jubileum, verjaardag maar ook Kerst of de nieuwjaarsborrel. Voor iedere gelegenheid is een High Wine eigenlijk wel geschikt. Het is niet alleen lekker eten en wijn drinken, maar ook een geweldige ervaring. Je leert meer over wijn en spijs combinaties en geniet samen van een super leuke middag. Kies een leuke High Wine locatie en geniet van elkaar!

Liever een biertje?

Hou je niet zo van wijn of drink je liever een biertje met je maten? Doe dan een High Beer. Een High Beer lijkt qua hapjes op de High Wine alleen krijg je dan natuurlijk bier geserveerd. Met een High Beer krijg je vaak verschillende speciaalbiertjes. De biertjes worden meestal in drie rondes geserveerd met verschillende lekkere hapjes. Bij hapjes kan je denken aan bittergarnituur, serrano ham, brood met dips en noten als amandelen en pinda’s. Natuurlijk verschilt dit wel per High Beer locatie. Gelukkig heb je keuze uit veel verschillende leuke High Beer locaties, zo heb je veel keuze voor een High Beer in Amsterdam. Natuurlijk is het aanbod nog groter in verschillende steden en locaties.