Wijn en Whisky
Image default
Mode en Kleding

De koelsjaal als modeaccessoire

Als vrouw komt u er niet onderuit: de menopauze. Deze periode, die gemiddeld vijf jaar duurt, kan gepaard gaan met stemmingswisselingen en diverse lichamelijke klachten. Daarvan zijn opvliegers de bekendste. De koelsjaal is een effectief middel tegen opvliegers en bestaat in diverse kleuren en prints. Zo combineert u deze dus ook leuk als accessoire met uw kleding. De koelsjaaltjes zijn zo modieus, dat niemand door heeft dat u eigenlijke een verkoelingsproduct draagt.

Altijd modieus voor de dag met een koelsjaal

Een koelsjaal kan in elk seizoen worden gedragen en geldt dus 365 dagen per jaar als middel tegen opvliegers. Met een koelsjaal geeft u uw outfit een nonchalantere, maar ook chiquere uitstraling. Bij Comfort Cooling Products vindt u zowel neutrale varianten in kleuren als zwart, wit en blauw, maar ook kleurrijke koelsjaals met bloemenprints. Deze specialist beantwoordt niet alleen de vraag van vrouwen om een product dat ze verkoeling biedt tijdens opvliegers, maar ook om er modebewust uit te blijven zien. De Canadese producent biedt inmiddels meer dan zestig verschillende ontwerpen aan.

Bijdragen aan goede doelen

Bij Comfort Cooling Products betaalt u veilig online middels iDEAL of PayPal. Uw product wordt geleverd door PostNL. Bovendien doneert deze specialist bij elke aankoop een bedrag aan een goed doel. Denkt u bijvoorbeeld aan Alpe d’HuZes, maar ook menopauzespecialist EstroCare. EstroCare is een organisatie die zich richt op het ondersteunen van vrouwen in de overgang en biedt daarbij een uitgebreide kennisbank en een assortiment hormoonvrije producten.

Geniet tot wel vierentwintig uur van verkoeling

Wanneer u dit effectieve middel tegen opvliegers thuisbezorgd krijgt, legt u het alvorens u het gebruikt twintig minuten tot een halfuur in lauw water. Vervolgens legt u het op een handdoek, die het overtollige water absorbeert. Daarna draagt u het koelsjaaltje direct. De sjaal is in staat u tot wel een etmaal te verkoelen. Bestel daarom deze sjaal en geniet van diverse voordelen.