Wijn en Whisky
Image default
Mode en Kleding

Een uniek cadeau met het parfum van Eight & Bob

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor jezelf of bijvoorbeeld voor een vriend of vriendin? Dan is parfum van het merk Eight & Bob een goede optie. De producten van dit merk zijn maar in beperkte aantal verkrijgbaar waardoor je altijd een uniek cadeau in handen hebt. Wil je graag parfum, shower gel, aftershave of deodorant van dit merk kopen? Ga dan naar de webshop van White, een specialist in herenkleding en diverse accessoires. Zij hebben een ruime collectie met diverse topmerken waaronder Eight & Bob. Laat je verrassen door de unieke geuren van dit merk.

Waarom is dit merk zo uniek?

Je vraagt je misschien af waarom de producten van Eight & Bob zo exclusief zijn en waarom er niet meer producten aangeboden worden als het merk zo populair is. De voornaamste reden is dat het hoofdingrediënt, takjes ‘Andrea’, zeer schaars is. Deze takjes zijn maar op beperkte plekken en op bepaalde hoogtes te plukken, en dat alleen in december en januari. Bovendien haalt slechts 7% van de takjes de selectieprocedure. Na het plukseizoen wordt er gekeken hoeveel eenheden van Eight & Bob er geproduceerd kunnen worden met de takjes en hoeveel er dus op de markt gebracht kunnen worden. Koop je een product van dit merk? Dan ben je dus verzekerd van een unieke geur.

Bezoek de website of de winkel van deze specialist

Wil je graag een product van Eight & Bob kopen voor jezelf of als cadeau? Ga dan naar de webshop van White of bezoek de winkel in Den Haag. Daar kun je niet alleen de collectie bewonderen, maar ook persoonlijk advies ontvangen van de aanwezige medewerkers. Zij staan je vriendelijk te woord en helpen je graag verder op basis van jouw stijl en wensen. Bij vragen neem je het best contact op met deze experts via hun website.

https://www.whiteonline.nl/