Wijn en Whisky
Image default
Woning en Tuin

Laat exclusieve hanglampen geheel volgens uw wensen ontwikkelen

Wat voor lampen heeft u momenteel hangen? Wellicht kan de lamp in uw woonkamer, boven uw eettafel of in de hal weleens vervangen worden door een nóg mooier exemplaar. Of misschien gaat u binnenkort wel verhuizen en bent u nog op zoek naar geschikte verlichting. Wanneer u graag nieuwe lampen geheel volgens uw wensen wilt aanschaffen, laat u een exclusieve hanglamp geheel op maat maken door Kroonjuweel uit Nuland. Dankzij hun liefde voor vakmanschap en ambacht maken zij al sinds 1994 zelfgemaakte lichtsculpturen. Deze maken zij geheel naar de wensen van hun klanten. Wilt u ook verzekerd zijn van een uniek exemplaar aan het plafond?

Laat de lamp van uw dromen tot leven komen

Of u nu een industriële kroonluchter, videlamp of een moderne koperen design hanglamp voor boven uw eettafel: zij realiseren het voor u. Wanneer u precies voor ogen heeft wat voor lamp u graag zou willen, is het vaak onmogelijk om deze ook daadwerkelijk in de winkel tegen te komen. In dat geval kiest u dan ook het best voor de optie om een hanglamp om maat te laten maken. Dan weet u zeker dat u een unieke en exclusieve lamp in huis haalt. Bij Kroonjuweel maken ze exclusieve hanglampen in nikkel, antraciet, wit of koper/brons. Wilt u zeker weten of de lamp bij uw locatie past? Vraag dan eenvoudig lichtadvies bij hen aan en zij kijken met een professioneel oog naar de belichting.

Maak gebruik van hun ophangservice

Wanneer u exclusieve hanglampen door hen wilt laten ontwikkelen, maakt u eenvoudig telefonisch een afspraak bij hen. Dit biedt u de mogelijkheid om uw wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden met hen te bespreken. Zij gaan dan direct aan de slag voor u. Wanneer de exclusieve hanglampen klaar zijn, moeten ze natuurlijk nog wel opgehangen worden. Ook dat is geen probleem! Met hun ophangservice zorgen zij ervoor dat uw droomlamp op de juiste plek gehangen wordt.

https://www.kroonjuweel.com/