Wijn en Whisky
Image default
Woning en Tuin

Wat maakt een houtkachel van Contura zo speciaal?

Bent u op zoek naar een fijne manier om warmte en gezelligheid in uw interieur te brengen? Dan is het wellicht aan te raden om na te denken over een houtkachel van Contura. Deze houtkachel vindt u bij Fuego Kachels & Haarden in Holten, nabij Almelo. Hier hebben ze verschillende modellen en varianten beschikbaar, zodat er altijd een houtkachel van Contura is die bij u past. De deskundige medewerkers denken graag met u mee en zijn erg flexibel in het vinden van oplossingen voor uw ideeën. Er wordt altijd een haard gerealiseerd die volledig aan uw wensen voldoet.

De kenmerken van een houtkachel

Een houtkachel is niet alleen erg sfeervol, maar biedt ook nog eens erg veel warmte in de ruimte waar de kachel staat. Een houtkachel van Contura is bovendien voorzien van het ‘Bewust Stoken’-logo. Wanneer een houtkachel dit logo draagt, betekent dit dat de haard voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van milieu en duurzaamheid. Deze houtkachel is dus zeker geschikt wanneer u een duurzame levensstijl heeft en aandachtig bekijkt wat uw uitstoot is in de wereld. De medewerkers van Fuego Kachels & Haarden in Holten, nabij Almelo, kunnen u uiteraard nog veel meer vertellen over de duurzame kenmerken van een houtkachel van Contura.

Ontdek welke kachel het beste bij uw wensen past

In de showroom in Holten staan verschillende houtkachels opgesteld, zodat u een goed idee kunt krijgen van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kachels en haarden. Ook heeft u dan een beter idee welke kachel qua uitstraling bij uw wensen past. Heeft u op voorhand nog vragen over een houtkachel of het (laten) plaatsen ervan? Dan staat het u uiteraard vrij om contact op te nemen met de medewerkers van Fuego Kachels & Haarden. De contactgegevens vindt u op de website!