Wijn en Whisky
Image default
Bedrijven

Moderne LED’s die jarenlang meegaan, heeft u ze al besteld?

Staat u op het punt te investeren in kantoor-, winkel-, showroom-, horeca- of werkplaatsverlichting? Er is een bedrijf waar u kunt aankloppen voor professioneel advies op maat. Geheel kosteloos welteverstaan. We hebben het over LED Design Holland in Breda: een van de betere LED specialisten van ons land. De monteurs zijn van alle markten thuis. Ze weten veel over bedrijfshalverlichting, lampen voor in de horeca en LED’s voor gezamenlijke ruimtes van VvE’s.  

Wat maakt een LED lamp nou zo bijzonder? We leggen het uit. LEDS zijn zuinig, in die zin dat ze veel minder energie verbruiken dan andere lampen. De elektroden worden niet warm en zijn dus niet verspillend. Een LED heeft een lange levensduur: hij gaat zeker 25 jaar mee. De lichtkwaliteit van LED’s is uitstekend. Van trilling of flikkering is geen sprake en de lamp brandt direct op volle sterkte. Afhankelijk van het soort werk dat in een bepaalde ruimte gedaan wordt, kan voor verschillende lichtsterktes gekozen worden. Al met al zorgen LED lampen ervoor dat de energierekening omlaag gaat en dat de investeringskosten dalen. Aanvullend nemen de arbeidsvreugde en -productiviteit toe dankzij het prettige licht van LED. Qua lichtkleur is er van alles mogelijk. Er zijn witte, blauwe, infrarode en meerkleurige LED lampen. Fittingen om uit te kiezen zijn bijvoorbeeld: E14, E27, E14, GU10 en GU5.3 / MR16.

  • Welke lampen voor uw bedrijf geschikt zijn? Dat hangt van veel zaken af:
  • de afmetingen van de ruimtes / kamers;
  • het aantal werkplekken en / of machines;
  • de functie van de lampen;
  • uw smaak wat armaturen betreft;
  • het beschikbare budget.

LED Design Holland wil graag samen met u nadenken over de beste lichtoplossing. Belt of mailt u snel voor een kennismakingsafspraak: 076 – 888 3300, info@leddesignholland.nl. Afsluitend een tip zodat u zich alvast een beetje kunt verdiepen in de wondere wereld van LED verlichting. Op www.leddesignholland.nl staan veel interessante artikelen over de LED techniek, specifieke lampen, besparingsmogelijkheden enzovoort.

https://www.leddesignholland.nl/