Wijn en Whisky
Image default
Dienstverlening

Zwevende tv meubels

Tv meubels zijn in allerlei soorten en maten te vinden. In elke woonkamer staat er wel eentje. Een lange kast waarop een televisie is geplaatst, een kleine kast met een televisie die aan de muur hangt en accessoires die vervolgens in de kast worden geplaatst. Deze ene meubel ziet er nog stijlvoller uit dan de ander. Een van de meest stijlvolle tv meubels die er maar bestaan zijn de zwevende tv meubels.

Deze meubels hebben als belangrijke eigenschap dat ze niet op de grond staan (daarom ook de naam) en dus direct aan de muur worden bevestigd. Dit heeft vele voordelen, omdat het bijvoorbeeld veel makkelijker schoon te maken is onder dit soort meubels. Daarnaast zien deze meubels er ook vaak veel stijlvoller en moderner uit dan standaard modellen. Moderniteit en tv meubels op maat weten ze bij Spectral alles van. Op Spectral.nl heb je een ruime collectie aan zwevende tv meubels die het allemaal waard zijn om even te bekijken. Vervolgens kun je makkelijk en snel je eigen keuze maken welke zwevende tv meubel het beste past bij jouw interieur.

 

Tijdloze zwevende tv meubels

De zwevende tv meubels zijn tijdloos. Dit komt omdat de populariteit van deze meubels zeker niet zal afnemen. Dit heeft vooral te maken met de praktische aspecten van deze meubels. Daarnaast worden dit soort meubels ook mettertijd steeds mooier en praktischer. Het plaatsen van deze tv meubel is erg opvallend. Zo ontbreken de zichtbare pootjes en wordt er gebruik gemaakt van ophangbeugels. Hierdoor blijft het design maar ook het interieur strak en ziet de woonkamer er veel verzorgder uit.

Er is voldoende ruimte voor je accessoires. Natuurlijk kan de televisie er perfect op worden geplaatst. Dan zijn er ook steeds meer mensen die kiezen voor een soundbar in plaats van traditionele boxen of luidsprekers. Ook voor de soundbar is er voldoende ruimte op de tv meubel. Wanneer je er ook nog voor kiest om de televisie aan de wand te hangen in plaats van op het meubel te plaatsen, dan heb je nog meer ruimte voor accessoires.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken om de bedrading met het meubel. Je kunt ze hier ook op een nette en afgewerkte manier in kwijt. Kijk snel rond of kom langs in de showroom voor je eigen meubel op maat!