Wijn en Whisky
Image default
Woning en Tuin

Gordijnen in Den Bosch: landelijk, klassiek of modern van stijl

Zoekt u gordijnen in Den Bosch of directe omgeving in een karakteristiek landelijke, klassieke of moderne stijl? Voor een groot en gevarieerd aanbod binnen deze interieurstijlen kunt u goed terecht bij Rietveld Woninginrichting. Deze interieurspecialist heeft meer dan 60 jaar ervaring in woningstoffering en kan u van deskundig advies voorzien bij het selecteren van de gordijnen die precies passen binnen uw interieurstijl. Bent u benieuwd naar het aanbod of zou u graag persoonlijk advies wensen? Daarvoor bent u welkom in de grote showroom van dit bedrijf in Den Bosch.

Totaalpakket gordijnen in Den Bosch

Wanneer u de showroom van Rietveld Woninginrichting bezoekt, kunt u op uw gemak rondkijken en inspiratie opdoen of bij één van de adviseurs terecht voor persoonlijk advies op basis van uw woonwensen. Een adviseur kan met u meedenken en meer vertellen over de materialen, motieven, dessins en kleurmogelijkheden van gordijnen. Daarbij kunt u naast gordijnen ook overgordijnen, vitrage en inbetweens uitkiezen, evenals gordijnrails of roedes. Voor een totaalpakket aan gordijnen, inclusief de rails of roedes, zit u dan ook goed bij deze specialist in woningstoffering. U mag bovendien ook rekenen op een inmeet service, zodat u altijd zeker weet dat uw gewenste gordijnen precies op maat afgeleverd worden.

Levering en plaatsing

Wanneer u eenmaal de gewenste stof voor de gordijnen heeft gevonden, komen medewerkers van Rietveld Woninginrichting bij uw woning langs om de maten op te nemen voor de gordijnen. Daarna worden de gordijnen voor uw woonruimte op maat gemaakt in het atelier. Wanneer de gordijnen klaar zijn, worden ze bij u op locatie geleverd en ook voor u opgehangen. Heeft u naast gordijnen ook rails of roedes besteld, dan zullen deze ook voor u geplaatst worden. Voor service op maat én een zorgeloze levering van rails en gordijnen in Den Bosch kunt u dan ook uitstekend terecht bij Rietveld Woninginrichting.

https://www.rietveldwoninginrichting.nl/