Wijn en Whisky
Image default
Eten en drinken

Het eten behoudt de juiste temperatuur met een thermobox

Een thermobox is onmisbaar in elke professionele keuken. Het eten behoudt in alle situaties de juiste temperatuur en u kunt altijd direct verder met de rest van de maaltijd. Handig eigenlijk onmisbaar dus. Waar u deze boxen haalt? Natuurlijk bij Lagro Waalwijk. Of het nu gaat om de zorgt, hotel of catering, in alle gevallen doet het u goed om het veelzijdige aanbod van dit bedrijf te bekijken. Een goede thermobox hoeft niet onnodig veel geld te kosten en mag daarom ook niet ontbreken aan uw keukengereedschap. Het sjouwen met hete pannen en ovenschalen is onnodig. Bezoek de showroom en ontdek de mogelijkheden die er voor u zijn.

Een divers aanbod aan opslag- en transportmaterialen, waaronder een thermobox

In 2002 zijn enkele oud-werknemers van de firma Brands gestart met een nieuwe onderneming. Lagro Waalwijk is inmiddels al meer dan 15 jaar een leverancier van opslag– en transportmateriaal voor de zorg, horeca en industrie met meer dan 35 jaar ervaring in de branche. Het motto van dit bedrijf is al deze jaren en zal in de toekomst altijd blijven: afspraak is afspraak. De juiste invulling van uw eisen en wensen voor bijvoorbeeld een thermobox heeft bij dit team de hoogste prioriteit. Of dit nu een standaard leverbare of een custom-made oplossing is, u krijgt bij dit bedrijf de oplossing die u zoekt en van hun verwacht.

Producten, waaronder een thermobox, van topmerken

Op de website vindt u een overzicht van hun leveringsprogramma met merken als Hupfer, Rieber, Conf Industries, Zarges, Tente, Fetra, SDX en Scanbox. In eigen productie maken ze gebruik van materialen als RVS, aluminium, staal en kunststof, wat ze met eigen geavanceerde machines tot een klantgericht product vervaardigen in series vanaf één stuk. Zoekt u naar een thermobox of een ander product? Naast de eigen productie onderscheiden ze ons door een snelle levertijd van hun producten en (fabrieks-)onderdelen en uitgebreide servicemogelijkheden. Daarnaast beschikken ze over een eigen servicedienst met uitgebreide vakkennis van de meest uiteenlopende werkzaamheden, zoals NEN keuringen, lassen en vervanging.