Wijn en Whisky
Image default
Eten en drinken

Cocktails op locatie met een mobiele cocktailbar

Wil je iets bijzonders op jouw evenement? Lees dan verder over cocktails op locatie met een mobiele cocktailbar.

 

Cocktails zijn al jaren hip en zullen dat ook nog wel even blijven. De reden hiervoor is dat dit drankje zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Waarbij wijn en whiskey het van de ambachtelijke factoren moeten hebben, draait het bij cocktails juist om de trends en de presentatie. Met een mobiele cocktailbar kun je tegenwoordig overal de lekkerste cocktails maken. Je kunt de cocktailbar bijvoorbeeld op je verjaardag of andere viering, of op een (bedrijfs)evenement langs laten komen. Lees verder om meer te weten te komen over deze optie.

Voor wie zijn cocktails op locatie geschikt?

Om nu voor jezelf cocktails op locatie te bestellen, zal niet helemaal de moeite zijn. Maar wanneer je een tuinfeest hebt of een evenement waar enkele tientallen mensen komen, dan kan dit al de moeite waard zijn. Het leuke van cocktails op locatie is dat er direct een goede sfeer ontstaat. Vrijwel iedereen houdt van de smaakjes en de verrassing van cocktails. Bovendien stralen cocktails luxe uit waardoor ieder evenement dat hippe sfeertje krijgt.

Hoe werkt een cocktail truck?

Na de populariteit van foodtrucks is het de beurt aan de drankjes om per truck op jouw evenement te verschijnen. En waarom ook niet? Het past helemaal bij deze tijd, waarin beleving centraal staat. Wanneer je naar een festival gaat, zul je het zeker kunnen waarderen als je in plaats van bier ook eens iets kan bestellen waar je smaakpapillen op een andere manier door geprikkeld worden. Een cocktail truck vergt geen voorbereiding. De cocktail artiest kan binnenrijden met zijn truck en daarna zijn of haar eigen trucjes doen! Het resultaat: heerlijke drankjes en zomerse vibes.

Nieuwe cocktails

Enkele van de bekendste cocktails zijn de Margarita, Gin tonic, Mojito, Pina Colada, Pornstar Martini en Moscow Mule. Er worden echter ook regelmatig nieuwe cocktails uitgevonden of herontdekt. Enkele cocktails van 2022 zijn de Espresso Martini, Rum & Orange, Aged Negroni en Pomegranate Margarita. Opvallend is dat je sour cocktails veel tegenkomt in de cocktail trends. Een cocktail hoeft dus zeker niet altijd zoet te zijn.

https://sourtruck.nl