Wijn en Whisky
Image default
Woningen

Het ideale verzorgingshuis in Groningen voor uw ouders

Wordt uw vader of moeder steeds meer zorgbehoevend? Moet hij of zij eigenlijk naar een verzorgingshuis, maar wilt u uw ouders niet scheiden van tafel en bed? Dat is heel begrijpelijk. Geliefden horen immers bij elkaar te blijven en zorgbehoevendheid zou dit niet moeten dwarsbomen. Gelukkig kunnen uw ouders terecht bij verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen. Hier wonen zij dan samen in een luxe appartement of zorgsuite, die geheel aan hun behoeften is aangepast. Ze zijn van alle gemakken voorzien en de vriendelijke medewerkers staan altijd voor hen klaar. Hierdoor kunnen zij zorgeloos samen genieten van hun welverdiende oude dag.

De ontstaansgeschiedenis van dit verzorgingshuis

Het verhaal van De Leyhoeve begint met Toon en Heleen. Tientallen jaren waren zij gelukkig samen, totdat aan hun onafscheidelijkheid abrupt een einde kwam. Heleen had veel zorg nodig die Toon haar, met pijn in zijn hart, niet kon bieden. Heleen kon niet thuis blijven wonen en moest verhuizen naar een andere plek. Toon had het hier heel moeilijk mee. Daarom besloot hij een plek te gaan ontwikkelen waar geliefden altijd samen kunnen blijven wonen, ongeacht wat voor zorg hiervoor nodig is. Zo ontstond het idee voor verzorgingshuis De Leyhoeve dat uiteindelijk, inclusief brasserie, is gerealiseerd in Groningen.

Een brasserie voor jong en oud

In Groningen is de Leyhoeve niet alleen een verzorgingshuis, maar ook een brasserie voor lunch, diner, koffie en thee. Vanuit het verzorgingshuis bent u hier snel. Ga hier samen met uw ouders, en eventueel andere familieleden of vrienden, gezellig lunchen of dineren. Voor iedereen, van jong tot oud, worden hier heerlijke gerechten klaargemaakt. Neem dus ook gerust uw kinderen mee. U kunt telefonisch reserveren of eenvoudig via de website. Ook wanneer u een rondleiding krijgt bij het verzorgingshuis in Groningen, kunt u de brasserie bezoeken. Dat maakt het uitstapje helemaal af.