Wijn en Whisky
Image default
Woningen

Laat een zorgwoning of recreatiewoning bouwen

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf die diverse gebouwen op maat kan realiseren, kunt u het best Blommers Bouwsystemen B.V. inschakelen. Zij bouwen onder andere garages, bergingen, veranda’s, tuinhuizen, maar ook een zorgwoning of recreatiewoning laten bouwen behoort tot de mogelijkheden. Al jaren realiseren ze de meest uiteenlopende gebouwen op maat die volledig afgestemd zijn op uw wensen. Heeft u een zeer specifiek idee in uw hoofd? Geen probleem! Bij deze specialist is vrijwel alles mogelijk en gaan ze graag met u in gesprek. Ze gaan zeer zorgvuldig te werk en bieden al hun diensten aan tegen een voordelige prijs.

Een eigen plek voor uw naaste

Een van de opties waarvoor u bij Blommers Bouwsystemen terecht kunt, is om een zorgwoning te laten bouwen. Als u bijvoorbeeld mantelzorger bent en u uw naaste een eigen plek wilt bieden wat wel dicht bij uw huis is, kan dit een uitkomst bieden. De woning kan in uw tuin of op een andere plek bij uw huis geplaatst worden, waardoor u er in een paar stappen bent. Daarnaast wordt de woning volledig afgestemd op uw wensen, ook als er speciale toepassingen nodig zijn.

Geniet van een vakantie in uw eigen recreatiewoning

Naast een zorgwoning kunt u ook een recreatiewoning laten bouwen door deze specialist. De woning wordt op maat gemaakt en kan geleverd worden in hout, steen of beton. De professionele medewerkers zorgen ervoor dat de woning volledig voldoet aan uw wensen, zodat u straks in uw eigen recreatiewoning geniet van een welverdiende vakantie.

Vraag een offerte aan

Wilt u een zorgwoning of recreatiewoning laten ontwerpen en bouwen door deze expert? Of heeft u interesse in bijvoorbeeld een aanbouw, dierenverblijf of poolhouse? Neem dan contact op met Blommers Bouwsystemen B.V. en zij helpen u verder. Op hun website staan verschillende foto’s van gebouwen die zij al hebben gerealiseerd, zodat u alvast inspiratie op kunt doen. Bent u ook benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.