Wijn en Whisky
Image default
Eten en drinken

Een BBQ aan huis bestellen bij dit bedrijf

Lijkt een BBQ aan huis bestellen u wel wat? BBQenzo.nl is het bedrijf waar u naar op zoek bent. Aan alles wordt geregeld en vandaag voor 12:00 uur besteld is morgen in huis! Van de barbecue tot aan vlees en van salades tot aan bestek, aan alles wordt gedacht. Het enige wat u hoeft te doen is uw voorkeur doorgeven, samen met het aantal personen en de dag dat u gaat barbecueën. Kiest u binnenkort ook voor een BBQ die thuisbezorgd wordt? 365 dagen per jaar laat u uw favorieten stukken vlees snel en gemakkelijk bezorgen. Klinkt goed, toch?

Neem uw zorgen uit handen door een BBQ aan huis te bestellen

Staat er binnenkort een groot feest op de planning? Bijvoorbeeld voor een verjaardag, een personeelsfeest of jubileumfeest? In alle gevallen is het prettig dat u geen zorgen hebt op het gebied van eten. BBQenzo.nl regelt vanaf nu alles voor u en zorgt voor een BBQ die thuisbezorgd wordt. Indien u een BBQ-bestelling binnen een straal van 30 kilometer rondom een van de vestigingen geleverd wilt hebben, wordt uw bestelling in zijn geheel gratis bij u thuis bezorgd. En een BBQ bestellen? Dat doet u in een paar muisklikken online achter uw computer op werk of thuis. Na afloop van uw barbecue komt dit bedrijf de barbecue-materialen en de afwas natuurlijk graag ophalen.

Kies uit vlees, vis, vegetarisch en vele extra’s voor een BBQ die thuisbezorgd wordt

Gaat uw voorkeur uit naar een BBQ met vlees, vis of vegetarisch? U kiest uit vele componenten, waaronder biefstuk, gambaspiezen, stokbrood, verse salades en sauzen. U krijgt maar liefst +/- 400 gram vlees en vis en +/- 400 gram salades. De gasbarbecue wordt (gratis geleverd bij een barbecue pakket vanaf 4 personen en het vlees of de vis wordt mooi gaar met de geleverde barbecuetangen. Daarnaast kiest u bij BBQenzo.nl ook uit verschillende tapasarrangementen, maakt u zelf pizza met een pizzarette en kiest u uit een breed aanbod aan desserts. Wat voor BBQ wilt u bestellen? Geef het door en de BBQ naar wens wordt bij u thuisbezorgd.