Wijn en Whisky
Image default
Eten en drinken

Heel Almelo bestelt hier hun catering

Catering bestellen in Almelo

Die unieke stad biedt altijd wat te beleven. Zo heeft u in Almelo talloze bezienswaardigheden en een spetterende centrum die u door het jaar heen kunt meemaken. Geïnteresseerd in meer te weten te komen over wat er te beleven is in Almelo? Volg dan deze link. In zo’n actieve stad, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven op zoek zijn naar een cateraar, die van de hoed en de rand weet. Of u nu een bedrijfsfeestje organiseert of een prive feestje geeft. Voor de meest zalige maaltijden uit Almelo komt u bij Cateraar Happie Delivery. Maaltijden boeken voor bijvoorbeeld een bachelorparty, babyshower of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie. Met onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten snel geregeld. Maar welke heerlijke opties heeft Cateraar Happie Delivery allemaal in Almelo? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de beste party snacks, de meest tongstrelende avondmaaltijden en zelfs de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot de schoonmaak. Ook de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch als muziek in de oren?


 

Welke soorten catering kunt u laten leveren in Almelo?

De online winkel van Happie Delivery Catering staat tot de nok toe vol met heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten maaltijden.

 

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De verste middag maaltijden bestel je Happie catering in Almelo. Voor allen zit er wel wat tussen in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere natuur.  Heeft u voorkeur voor iets authentiekers dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, scones en heerlijke broodjes met humus. Te regelen voor grote groepen of kleinere recepties. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er vanzelfsprekend rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is allemaal geen obstakel.  Buffetten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De beste buffetten van Almelo , kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is reuze. U vindt van Spaanse menu?s tot saladebuffetten! Tevens, kunt u uw catering helemaal op maat bij ons bestellen. Zo kiest u totaal zelf welk menu wij aan uw gasten serveren. Houdt u van een echt zomers feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering! Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar u op locatie in Almelo komt. We got it all. Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ?s worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes en tapas

Onovertroffen en originele borrelhapjes laten bezorgen doet heel Almelo in de webshop van Happie. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal. De hapjes worden bezorgd in elke provincie van ons land. Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapasmenu dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.

https://www.happiedelivery.nl