Wijn en Whisky
Image default
Mode en Kleding

Laat uw haar onder handen nemen door dé kapper in Arnhem

Is het weer de hoogste tijd dat u naar de kapper gaat? Heeft u bijvoorbeeld dorre, gespleten haarpunten of begint uw uitgroei nu echt op te vallen? Of wilt u graag een permanentje laten zetten? Wat uw behoeften en wensen ook zijn: bij HEM & HAAR Kappers worden al uw haarwensen in vervulling gebracht. Bij de kapper in Arnhem werken deskundige, enthousiaste kappers die al vele jaren ervaring hebben in het temmen van het haar van zowel vrouwen, mannen als kinderen. Of u uw haar nu wilt laten knippen, verven en/of stylen: bij HEM & HAAR Kappers zijn uw mooie lokken in goede handen. Wilt verzekerd zijn van een plekje in de kappersstoel? Neem dan contact op en maak uw reservering!

Een geliefd kappersadres

De kapper in Arnhem is een geliefd adres voor vele klanten. Niet alleen hangt er een fijne sfeer in de kapsalon, ook zijn de medewerkers zeer professioneel. Om uw dromkapsel te realiseren maken zij louter gebruik van de beste producten van het vooraanstaande merk Schwarzkopf Professional. Met deze kwalitatief hoogwaardige haarproducten brengen de kappers uw haar weer volledig tot leven en ziet uw droomkapsel het levenslicht. Tijdens de afspraak wordt uw haar zorgvuldig gewassen, geknipt, geföhnd, gestyled en eventueel nog gekleurd met zorg en ultieme precisie.

Een complete look laten verzorgen

Wilt u niet alleen uw haar transformeren, maar ook een volledige make-up look laten verzorgen? Ook dan bent u bij HEM & HAAR Kappers aan het juiste adres. Wellicht heeft u binnenkort een bruiloft, een jubileum of ander feest? Dan wilt u er natuurlijk op u best uitzien. De visagisten en kappers van de kapsalon helpen u hierbij.

Maak direct een afspraak

Wilt u een knipafspraak maken of binnenkort een complete metamorfose ondergaan? De kapper in Arnhem helpt u bij het realiseren van uw droomlook. De professionals voorzien u tevens graag van stylingsadvies op maat. Heeft u interesse in de diensten van HEM & HAAR Kappers? Schroom dan niet en neem telefonisch contact op voor het maken van uw afspraak.