Wijn en Whisky
Image default
Eten en drinken

Tonijn in blik: lekker, handig en gezond

Met tonijn in blik heeft u een product in huis dat veelzijdig inzetbaar is in de keuken. Bij de lunch kan u er snel een broodje mee beleggen, maar u kunt ook een uitgebreide maaltijd koken, zoals risotto met tonijn. Tonijn is bovendien erg gezond. Het bevat niet alleen omega 3-vetzuren, maar ook calcium en allerlei vitaminen. Deepblue biedt tonijn in blik aan die op een wijze wordt geproduceerd waarbij de smaak en voedingswaarde goed bewaard blijven. Met dit houdbare en gezonde product kunt u goed het aanbod van uw winkel of groothandel uitbreiden.

Een uitgebreid assortiment

Bij Deepblue kunt u verschillende tonijnsoorten ingeblikt kopen. Gaat u voor skipjack of juist voor albacore? Afhankelijk van waar u de tonijn voor wilt gebruiken, kunt u kiezen voor tonijn die in stukken verwerkt is of tonijn in hele moot. De tonijn in blik koopt u in water, zonnebloemolie of olijfolie. Als u op zoek bent naar een maaltijd die gemakkelijk klaar te maken is, is de tonijn met groente in pikante saus echt iets voor u. U kunt bij Deepblue niet alleen maar tonijn kopen; u bent bij dit bedrijf ook aan het juiste adres voor andere soorten vis, zoals sardientjes en zalm.

Aandacht voor duurzaamheid

Deepblue streeft ernaar om visproducten op een duurzame en verantwoorde wijze te produceren. Veel van de producten hebben het MSC-keurmerk, wat betekent dat er protocollen worden gevolgd om de visvangst duurzaam te laten verlopen. Bovendien heeft de tonijn in blik het keurmerk ‘Dolphin Safe’ als bewijs dat bij de visvangst rekening wordt gehouden met de veiligheid van dolfijnen. Deepblue biedt ook tonijn in blik aan die wordt vervaardigd volgens Fairtrade standaarden die goede werkomstandigheden voor vissers en fabrieksarbeiders waarborgen. De tonijn die u koopt bij Deepblue is gevangen in de Indische Oceaan of de Stille Oceaan.

https://deepblue.nu/