Wijn en Whisky
Image default
Wijn

Welke Chileense wijn past bij jouw diner?

Jij gaat binnenkort een heerlijk diner maken voor al uw vrienden. Maar daar hoor uiteraard een heerlijke Chileense wijn bij. En waar beter deze wijn te halen dan bij een echt wijnhuis waar het product zelfgeproduceerd wordt. Daarvoor ga je naar Errazuriz. Dit bedrijf is al sinds 1870 bezig met het ontwikkelen van de beste smaken van een heerlijke volle rode wijn tot een Chileense dessertwijn. Alles wat je zoekt, zij hebben het. Dit prachtige bedrijf is zelfs in 2014 uitgeroepen tot wijnhuis van het jaar door Wine & Spirits. Des te meer reden om deze wijn te kiezen ter aanvulling van de heerlijke gerechten die je tijdens het diner gaat voorschotelen.

De beste Chileense wijn bestel je bij dit wijnhuis

Weet je niet goed welke wijn het beste bij uw gerecht past? Heb je er wel eens aan gedacht om te kiezen voor een Chileense wijn? Bij wijnhuis Errazuriz voorzien ze jou van het juiste advies en kies je een heerlijke wijn. Sinds 1870 produceren zij al heerlijke wijnen. De druiven die zij hiervoor gebruiken zijn afkomstig uit de Aconcagua, Casablanca en Curicó velleien. Ze hebben als doel jou te voorzien van elegante en complexe wijnen. Ben je op zoek naar rosé, witte of rode wijn? Errazuriz heeft het allemaal. Bestel een heerlijke wijn uit het uitgebreide assortiment van het wijnhuis eenvoudig online. Zo makkelijk is het.

Op zoek naar voordelige Chileense wijn?

Steeds meer verkoop bestaat enkel online. Dit geldt ook voor de aanschaf van heerlijke wijnen. Via het wijnhuis van Errazuriz heb je een goed overzicht van de heerlijke wijnen die je bij hen koopt. Verfijn jouw verzoek door de wijnen op smaak, wijnhuis, druivenras, prijs en serie te selecteren. Op die manier vind je gegarandeerd de wijn die perfect bij jouw gelegenheid past. Zij bieden een goedkoop assortiment aan. Zo heb jij je favoriete wijnen voordelig besteld. Nog een manier om dit te doen is een bestelling boven de €50,- bestellen. Dan betaal je namelijk geen verzendkosten. Bestel direct en ontvang je heerlijke wijn binnen drie dagen.