Wijn en Whisky
Image default
Wijn

Jouw favoriete wijn in de aanbieding!

Er zijn enorm veel verschillende soorten wijn en iedereen houdt weer ergens anders van. Een wijn dankt zijn specifieke smaak onder andere aan het klimaat en de grond waarop de druiven groeien. Daarnaast hebben de keuzes van de wijnmaker over het rijpen en gisten ook een aandeel in de smaak van de wijn. Op de website van DrankDozijn vind je iedere week een nieuwe wijn aanbieding van alle soorten wijnen.

Een wijnproeverij, of een glaasje aan tafel?

Wie houdt er niet van een goede wijn aanbieding? Niet iedereen heeft dezelfde smaak, waardoor er op de website van DrankDozijn elke week nieuwe aanbiedingen te vinden zijn. Je kunt er terecht voor wat luxere wijnen, maar ook voor de simpele wijnen. Het is bijvoorbeeld een leuke bezigheid om een wijnproeverij te organiseren voor jou en je vrienden. Op zo’n website als deze kun je dan terecht voor diverse wijnen met een lagere prijs, zodat je niet te veel geld kwijt bent aan wijn, want je wil er natuurlijk wel een aantal proeven.

 

Natuurlijk kun je er ook terecht voor losse flessen wijn. Als je aan het wachten bent tot jouw favoriete wijn in de aanbieding is, kun je de wijn ook per doos bestellen. Er is geen minimale afname vereist, dus je kunt het aanbod per week bekijken tot er iets tussenzit dat je interesseert.