Wijn en Whisky
Image default
Wijn

Organiseer een gezellige wijnproeverij thuis

Kies voor het wijnabonnement of organiseer thuis een gezellige wijnproeverij! Het is allemaal mogelijk bij Wijnhuis Oktober. Op deze uitgebreide webshop vindt u een ruim assortiment aan relatieschenken en diverse wijnen uit Portugal, Frankrijk, Spanje en nog veel meer landen en regio’s. Met deze overheerlijke wijnen organiseert u een gezellige wijnproeverij thuis met al uw vrienden en familie. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een wijnabonnement af te sluiten, zodat u altijd uw overheerlijke wijnen in huis heeft.

Altijd de beste wijnen in huis

Wilt u altijd kunnen genieten van de beste wijnen of zoekt u een origineel cadeau? Kies dan voor het wijnabonnement. Hiermee ontvangt u elk kwartaal de beste wijnen afgestemd op het seizoen. U ontvangt de wijnen in maart, juni, september en december. Bij elke fles is een uitgebreide wijnbeschrijving gevoegd. Zit er een wijn bij die niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet? Dan is het mogelijk om deze te ruilen of terug te sturen.

Organiseer thuis een gezellige wijnproeverij

Met de overheerlijke wijnen uit het wijnassortiment organiseert u een gezellig avondje met vrienden en familie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wijnproeverij thuis? Bestel bij deze specialisten een speciaal thuisproeverij pakket. Daarbij kiest u zelf uit diverse varianten. Bij elk pakket krijgt u allerlei informatie over de diverse wijnen uit het pakket. Zo ervaart u het plezier van een ‘begeleide’ wijnproeverij zonder dat er een vreemdeling bij u thuis langskomt.

Sluit een wijnabonnement af of bestel andere producten in de webshop

Of u nu een gezellige wijnproeverij thuis wilt organiseren of kiest voor een wijnabonnement, bij deze specialisten kunt u rekenen op kwaliteitsproducten. De pakketten worden voor slechts € 7,50 door heel Nederland bezorgd. Wilt u meer weten over de services die deze specialisten aanbieden? Neem dan gerust contact met hen op. Sluit vandaag nog een wijnabonnement af!