Wijn en Whisky
Image default
Recreation / Food

De pasvormen van de Eton overhemden

Eton, een Zweeds overhemden merk staat bekend om zijn gewaardeerde overhemd makers. De overhemden zijn stuk voor stuk fantastisch. Typerend voor de overhemden is de zijdezachte katoen stof, goede pasvorm en mooie finishing touch. Wil je met de tijd meegaan? Elk seizoen er modieus gekleed bij lopen? Dan vormen de Eton overhemden bij uitstek jouw nieuwe kledingstuk.

Bij de Eton overhemden hoef je niet bang te zijn dat het overhemd je niet past. De Eton overhemden zijn beschikbaar voor iedere man. Eton produceert en verkoopt de overhemden namelijk in vier verschillende pasvormen: super slim fit (zeer gedetailleerd), slim fit (gedetailleerd), contemporary fit (licht gedetailleerd) en classic fit (recht model). Elke man kan gekleed gaan in een Eton overhemd.

De Super Slim Fit Eton overhemden

De Super Slim Fit Eton overhemden zijn de overhemden met een extreem slanke pasvorm. De Eton overhemden kenmerken zich door extra slanke mouwen, hoger opgesneden armsgaten en een extra slanke pasvorm. Dit doet Eton door twee coupenaden op de rug te maken. Deze coupenaden zorgen ervoor dat het overhemd mooi op je lichaam aansluit.

Deze pasvorm is te vergelijken met de pasvormen Modern Fit, Tailored Fit, Loose Fit, Super Slim Fit en Body Fit.

De Slim Fit Eton overhemden

De Eton Slim Fit overhemden zijn de overhemden met een slanke pasvorm. Dit betekent dat de overhemden zeer gedetailleerd zijn en slank om het lichaam vallen. De Eton Slim Fit overhemden herken aan de curve die aan het zijkant midden in het overhemd zit. Het zijn als het ware twee halve manen die met de bolle kant naar elkaar toe staan.

Deze pasvorm is te vergelijken met de pasvormen Modern Fit, Tailored Fit, Loose Fit, Super Slim Fit en Body Fit.

De Contemporary Fit overhemden

De Eton Contemporary Fit overhemden zijn de overhemden met een lichte gedetailleerde pasvorm. Deze Eton overhemden zijn perfect voor de gemiddelde postuur van een man. De Contemporary Fit, ook wel modern pasvorm, wordt het meest gedragen in Nederland. Het overhemd valt niet te strak en ook niet te wijd.

Deze pasvorm is te vergelijken met de pasvorm Regular Fit.

De Classic Fit overhemden

De Eton Classic Fit overhemden zijn de overhemden met een ruime pasvorm. Het zijn de overhemden voor de man die van veel bewegingsvrijheid houden. De Classic Fit Eton overhemden hebben een normale pasvorm rond de borst en de mouwen. De overhemden kenmerken zich door een heerlijke draagcomfort en voldoende bewegingsvrijheid.

Deze pasvorm is te vergelijken met de pasvorm Comfort Fit.

Een Eton overhemd kopen

Voor de lange man is het niet altijd gemakkelijk om de juiste overhemden te vinden. De Eton overhemden staan onder andere bekend, omdat ze geen maat buitensluiten. Zoek je overhemden voor de lange man? Dan ben je bij overhemden.com op het goede adres. In dit assortiment vind je Eton in de volgende lengte groepen: mouwlengte 5 (standaard mouwlengte) en mouwlengte 7 (extra lange mouwen).

https://overhemden.com