Wijn en Whisky
Image default
Recreation / Food

Een mobiele bar huren voor een evenement

Of het nu gaat om een privéfeest, zoals een verjaardag of bruiloft, of een zakelijk evenement, zoals een beurs of productlancering, een mobiele bar past bij ieder evenement. Het publiek dat op jouw evenement komt of de gasten die op jouw feest komen willen maar al te graag een goede kop koffie, een lekkere cocktail of zelfs iets dat uniek is. Een mobiele bar huren is daarom een erg goed idee. Dit kan verschillen van koffiebar, cocktailbar tot een smoothiebar of zelfs een zuurstofbar.

Een mobiele bar geeft iets speciaals

De gasten op een privéfeest of zakelijk evenement worden maar al te graag getrakteerd. Of het nu een goede kop koffie, een fancy cocktail, een gezonde smoothie of een unieke zuurstofsessie. Een mobiele bar zorgt niet alleen voor een heerlijke traktatie, maar dient vaak ook als een extra stukje entertainment. Mobiele bars zijn namelijk vaak te huren inclusief goed opgeleid personeel. Denk er maar eens aan: een mobiele bar op jouw evenement inclusief een professionele cocktailshaker of barista, dat moet haast wel een succes worden!

Een mobiele bar huren

Bij Bar Company is het mogelijk om zo’n mobiele bar te huren, inclusief professioneel personeel, zoals een cocktailshaker of barista. Bar Company levert mobiele bars met een WAUW-effect voor een optimale beleving. Zo wordt jouw evenement gegarandeerd een succes! Bar Company heeft diverse mobiele bars in het assortiment, zoals:

Mogelijkheden met een mobiele bar

Bij Bar Company is het zelfs mogelijk om de gehuurde mobiele bar te personaliseren. Dit kan zowel voor privéfeesten, als voor zakelijke evenementen. Bij een bruiloft is het bijvoorbeeld altijd leuk om de namen van het getrouwde stel weer te geven op een bar of op de bekers. Bij een zakelijk evenement kun je denken aan een logo op de bar, kleding of bekers. Ook kunnen de kleuren afgesteld worden op jouw wensen. Hieronder een beeld van enkele uitgevoerde opdrachten van Bar Company, waarbij de mobiele bar afgestemd is op de wensen van de klant: Een mobiele bar huren voor jouw evenement? Neem dan hier contact op met Bar Company.

https://www.barcompany.nl/