Wijn en Whisky
Image default
Recreation / Food

Thuis Catering bestellen in Den Haag

Een kleine introductie van ThuisCateraar NJ-Cook4you uit Den Haag is wel op zijn plaats. Het team van NJ-Cook4you bestaat uit een klein team van bevlogen, jonge koks en een chef-kok.

Het menu … 

Hip, gedurfd, verrassend en culinair zijn enkele eikpunten van het verrassende menu. Bevlogen koks doen immers overal inspiratie op; tijdens bezoeken aan het buitenland, maar ook op lokaal niveau, en breiden zodoende steeds verder expertise uit. Tegenwoordig mogen ook lang “vergeten gerechten” weer op tafel; uw gasten zullen aangenaam verrast zijn! Natuurlijk kan de klant iedere kant op bij cateraar NJ-Cook4you, of het nu gaat om de traditioneel Italiaanse keuken, de Balkan-keuken of de Franse keuken: NJ-Cook4you organiseert het voor u. 

Thuiscatering

U kunt bij NJ-Cook4you thuiscatering bestellen in Delft, maar ook komt het team van cateraars bij u thuis in Den Haag of Pijnacker. Hebt u een andere locatie in gedachten, bijvoorbeeld in een park of aan het strand? Ook dat behoort gewoon tot de mogelijkheden!

Etiquette diner

Hoe moest het ook alweer volgens de etiquette? Naar gelang uw wensen regelt het team van NJ-Cook4you een perfect gedekte tafel, naar traditionele etiquette, in een ongedwongen sfeer. Hecht u meer aan een informele sfeer? Iedere wens is mogelijk en vooraf uitgebreid door te nemen met het team. Zij adviseren u graag verder.  

http://nj-cook4you.nl/index right here.php/catering-wassenaar/